menu:

Laat me

effe

ik zit in m'n

magische creatiekader

magische creatiekader

Niet te verwarren met tragische creatiekater

Mijn hoofd werkt anders als ik achter mijn computer zit

Dat is dan mijn wereld – ons magische creatiekader. In het dagelijks leven laat ik me snel afleiden door geouwehoer en… oehzou zo’n wagentje van Picnic omvallen als het hard waait?

Hyperfocus, intuïtie en snelheid zijn mijn brandstof voor creativiteit. Door te werken op mijn eigen voorwaarden maak ik razendsnel screenshot-waardige websites die geld bij jou in ‘t laatje brengen. 

* Waarschijnlijk, alleen ik heb nu geen tijd om daarover te filosoferen. Ik heb iemand beloofd om haar website razendsnel screenshot-waardig te maken.  

Dromen die uit zijn gekomen

hyperfocus is mijn superpower

Hyperfocus is wat ontstaat als ik de ruimte neem om me helemaal in te graven in jou en je bedrijf. Hierdoor absorbeer ik jouw energie – en kan ik ‘m direct visueel vertalen.  

Doe ik dat niet, dan verandert ons magische creatiekader in een tragische creatiekater: een verschijnsel dat ontstaat door afleiding, nutteloze e-mails en smalltalk bij de koffiemachine. Funest voor mijn creativiteit, want het kost veel tijd en energie om steeds opnieuw in die creatieflow te komen – en dan verlies ik mijn interesse. 

Daar tegenover staat dat áls ik ga, dan ga ik. Hyperfocus. Een superpower. Die ik te weinig kon gebruiken in loondienst, dus ging ik in alonedienst. Het écht totaal anders doen dan ‘normaal’.

Zo begon Brand it Up!

Vanuit een creatiekater aka burn-out ben ik gaan ondernemen. Met de kennis van mijn niet-afgeronde grafische opleiding* en een vleugje intuïtie begon ik met het ontwerpen van geboortekaartjes en huwelijksuitnodigingen. Er klopten steeds vaker ondernemers aan die vroegen wie de ontwerper van mijn huisstijl en website was. Nou, ikzelf! Niet lang daarna zag Brand it Up! het levenslicht. 

Hyperfocus, intuïtie en snelheid

Ik werkte net als iedere grafisch designer zoals het heurt: lange trajecten, veel klanten tegelijk, veel contactmomenten. Dat jeukte, want: saai, sloom, inefficiënt. Ik besloot mijn trajecten volledig om te gooien. Geen langdradig geouwehoer meer, wel razendsnel samenwerken op mijn eigen voorwaarden. 

Als ik mijn eigen wereld afkader, mijn hyperfocus inzet én de gordijnen dichtdoe omdat ik me niet wil laten afleiden door Picnic-wagentjes, kan ik me volledig storten op het razendsnel ontwerpen van jouw bad ass branding en/of woest aantrekkelijke, money making website. Win-win. 

*Zegt ze nou niet afgerond?! Yep – ik kan geen rechte lijnen tekenen. Mijn eindproducten waren altijd een 8 of hoger, voor de schetsen scoorde ik vét onvoldoende. Ik kreeg (geen grap) les in rechte lijnen tekenen en zakte. Gelukkig heb je voor het ontwerpen van websites en branding geen potlood nodig.

"You Can't Use Up Creativity.
The More You Use, the More You Have"

29 mei staat in mijn agenda als ‘dag van de vrijheid’

Je zit nog steeds lekker te lezen, dus ik durf er wel vanuit te gaan dat jij en ik behoorlijk wat gemeen hebben. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben gaan ondernemen omdat ik vrijheid wilde. Lékker leven. Doen waar ik zin in heb, zonder zorgen over geld. Een nieuwe wasmachine kopen als je een roze wil in plaats van een witte, blauwe bessen kopen als ze niet in de aanbieding zijn of op vrijdag met een enorme bak LEGO thuiskomen voor m’n kind.

Op 29 mei zette ik mijn ajuus-loondienst-handtekening en startte ik met ondernemen. Deze dag staat met vette letters in mijn agenda als dag van de vrijheid – en nu is mijn werk beter en leuker dan ooit.

Een beetje meer Manon

Meet the Team

Manon - Brand it up
Manon

eigenaar, head of design, branding en webdesign

“Jouw passie voor jouw bedrijf zichtbaar maken voor de rest van de wereld met een sterk staaltje branding of een next level website is wat ik het allerliefst doe.

Jodi
Jodi

WebDesign

Hoihoi! Ik ben Jodi, een enthousiaste creatieveling uit Nijmegen. Hoewel ik ben opgeleid tot communicatiewetenschapper en gedragsveranderaar, heb ik mijn hart verloren aan websites. Er is niets waar ik gelukkiger van word dan het creëren van een levendige, kleurrijke website. En wat mijn dag echt maakt, is wanneer ik een unieke huisstijl tot in de kleinste details kan doorvoeren. Ik maak van jouw website een toffe belevenis!

Esther
Esther

Planning en klantcontact

Na ruim 20 jaar als managementondersteuner bij multinationals, de lokale overheid maar ook bij wat kleinere organisaties te hebben gewerkt als directiesecretaresse, management assistente, executive assistente, office manager (… geef het beestje maar een naam), besloot ik dat ik het anders wilde. In 2021 ben ik gestart als VA, virtual assistant en werk ik voor vrouwelijke ondernemers. 

Ik ondersteun Manon bij het planningsgedeelte van Brand it Up. Je komt me op een aantal momenten binnen je samenwerking met Manon tegen, voornamelijk dus tijdens de voorbereiding van je nieuwe branding of nieuwe website of misschien (helemaal leuk!) bij allebei.  Dus heb je een vraag over de planning? Loop je ergens tegen bij het aanleveren van input? I’m your girl! 

Fleur
Fleur

Branding en Webdesign

Vorig jaar zomer studeerde ik af als grafisch vormgever na vier jaar studie in Antwerpen. Het liefst ontwerp ik minimalistische, maar wel kleurrijke huisstijlen! Ook ben ik dol om gepersonaliseerde patronen en kleine illustraties te ontwerpen. Daarnaast hou ik er heel erg van om écht samen te werken, door de klant zo veel mogelijk bij het ontwerpproces te betrekken, maar in dit geval ook met Manon en haar team. Met veel plezier ondersteun ik Manon onder andere bij haar Brand Intensives. Als echte aanpakker en iemand die houdt van snelle resultaten, past dit dan ook helemaal in mijn straatje. Ik vind het altijd magisch om te zien wat je samen in 1 dag neer kunt zetten! Wanneer ik niet bezig ben met vormgeven, vind je mij met mijn handen in de klei, in de keuken of ben ik bezig met een andere, nieuwe creatieve hobby.

Gloedjenieuwe website, branding - of toch allebei?

Het ontwerpen van je website en/of branding hoeft écht geen half jaar te duren. Bij mij mag je kiezen: wil je het morgen – of volgende week?

Branding in 1 dag

Een bad ass branding in 1 dag

Goede branding is de basis van alles. Één dag volle bak focus is razendsnel resultaat. Logo, fonts, goeie kleuren, visitekaartjes – alles in 1 dag van jou.

WEBSITE IN 1 DAG

Gloedjenieuwe website in 1 dag

Ga van online visitekaartje razendsnel naar rinkelende marketingmachine. Een website die 100% jouw branding ademt én geld oplevert. 

zelluf doen

Aan de slag met DIY-templates

Gebruik het template van Christel Marketing of Aranka in Business – en maak een snelle start met de digitale huiskamer van je bedrijf

Zin in jouw eigen money making website?

Het ontwerpen van je website en/of branding hoeft écht geen half jaar te duren. Bij mij mag je kiezen: wil je het morgen – of volgende week?

Branding in 1 dag

Een bad ass branding in 1 dag

Volle bak focus – jouw branding is één dag mijn topprioriteit

Website in 1 dag

Gloedjenieuwe website in 1 dag

Van visitekaartje naar rinkelende marketingmachine

Zelluf doen

Aan de slag met DIY-templates

Gebruik het template van Christel Marketing of Aranka in Business – en maak een snelle start met de digitale huiskamer van je bedrijf

Ik maakte een bold move

Een paar jaar werkte ik zoals elke grafisch vormgever, zoals ook geleerd tijden de opleiding. Je kent het misschien wel: van die lange traditionele trajecten met veel contactmomenten. Ik verloor continu mijn focus en liep leeg door de lange periodes dat ik bezig was met een project. En tegelijkertijd verschillende projecten door elkaar. Het werd tijd voor mijn bold move.

Ik ging het totaal anders doen.

Ik besloot mijn trajecten volledig om te gooien. Geen langdradige trajecten meer waardoor ik geen gebruik kon maken van mijn superpower. Ik doe het anders dan “gewoon”. Namelijk, een kort project van een dag of een week. 

Razendsnelle samenwerkingen, zodat we met hyperfocus kunnen werken aan één project.

Dit zorgt bij mij en mijn team voor dat we snel kunnen schakelen met elkaar. Wat enorm veel headspace oplevert en zorgt voor bold statement projecten. En dat gun ik jou ook.

Zodat je weer headspace krijgt om te blijven groeien en jij jouw bold move gaat maken.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Let's find out!

Kost je … minuten van je tijd

samen een plan de c(h)ampagne maken?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking