Over Manon

Manon van der Weeegen

Klein ontwerpertje

Vroeger wilde ik heel graag ontwerper of rechercheur worden. Ik vond het heerlijk om de kleur en inrichting van mijn kamer om de zoveel tijd te veranderen, tot grote frustratie van mijn ouders. Naarmate ik ouder werd kreeg ik ook “projectjes”. Zo heb ik ooit een klein budget gekregen waarmee ik de slaapkamer van mijn ouders en de woonkamer onder handen mocht nemen. Ik zat veel achter de pc. Niet alleen om te “msn-en” maar ook om mooie boekjes, kaartjes en cadeautjes te maken. Daarnaast was (en ben) ik gek op puzzelen en daardoor altijd een van de eersten die doorheeft ‘wie de dader is’ in films of series. Ik schep er ook erg veel genoegen in om daarin gelijk te hebben 🙂

De keuze was dus lastig, ga ik ontwerpen? Of word ik rechercheur? Totdat ik hoorde dat je eerst jaren bij de straatpolitie moest zitten voordat je rechercheur kan worden. Dat zag ik dus echt niet zitten!

Grote ontwerper

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder, ben ik getrouwd met Michiel, hebben we samen een dochtertje, Olivia. Het mag duidelijk zijn dat ik geen rechercheur ben geworden maar wel (met een fikse omweg) ontwerper! Ik ben heel creatief,  I Love color en sterke contrasten en ben gek op letterpress (dat dikke, zachte papier met een zicht- en voelbare in-/afdruk) in combinatie met een metallic foliedruk. Dat is dan ook precies waar mijn werk aan te herkennen is, luxe met een ruw randje.

“Drukwerk, bijzondere druktechnieken en kleur zijn dingen waar ik ontzettend blij van word!”

Zodra het drukwerk van mijn klanten binnenkomt ben ikzelf misschien nog wel blijer dan zij.

ONDERNEMERSGEZIN

Ik ben inmiddels zelfstandig ondernemer en samen met Michiel hebben we in totaal geen 2, maar 3 bedrijven. Michiel bouwt (naast zijn fulltime baan) meubels van hout (3 keer raden wie er achter de basis-ontwerpen zit..) en mijn bedrijven zijn Brand it Up! en Cotton & Lace. Met de laatste richt ik mij vooral op 2 van de meest belangrijke momenten in een leven: Kinderen krijgen en Trouwen.

Brand it up!

Met Brand it Up richt ik me op nog een belangrijk moment in een leven: het starten of doorontwikkelen van een bedrijf. Want wat is dat hard werken en wat komt daar veel bij kijken hè?

Brand it Up staat voor het naar een hoger level tillen van HET bedrijf (dat van jou dus). Dat doe ik op een unieke manier zodat jij nog jaren vooruit kan met jouw Brand New Design. Zowel in Brand-identity als in websites.

Ik heb de laatste jaren veel te weinig met mijn opleiding kunnen doen en dankzij Cotton & Lace heb ik van mijn passie eindelijk mijn werk kunnen maken. Ik ontwerp mooie dingen waarmee ik andere mensen blij maak en dat maakt het plaatje compleet voor mij. Nu is het tijd om het zakelijke deel meer aandacht te geven met Brand it Up. Naast heel veel plezier, haal ik er ook heel veel energie uit en dat is wat ik graag wil doorgeven aan anderen.

“Ik ben gek op liefde. Of dat nou liefde tussen 2 mensen is, liefde die zich vermenigvuldigt of de liefde van een ondernemer voor zijn/haar bedrijf, I love it!”

Wil je meer weten over Brand it Up als bedrijf? Lees dan hier verder!

Manon