menu:

Als jij praat

zie ik alles voor me

Ik zie kleuren die perfect passen, een logo wat 100% jou uitstraalt of een gestructureerde website met je aanbod perfect in beeld.

Alles om ervoor te zorgen dat jij jouw nieuwe bold statement kan maken.

Hey, ik ben Manon

Zij gingen je voor

hyperfocus is mijn superpower

Zodra ik me echt op 1 ding kan focussen ontstaat er hyperfocus en kom ik in een flow. Dit is het moment dat mijn creativiteit begint te stromen en ik volop gebruik kan maken van mijn superpower.

Ik graaf me het liefst helemaal in in jou als klant en zie alles al voor me, terwijl ik nog niet eens begonnen met het ontwerpen of bouwen.

Met als resultaat? Ik maak de mooiste dingen, waardoor mijn klanten zichzelf 100% kunnen showen.

Hoe het ooit begon

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik zat op de grond bij te komen. Ik had net 2,5 m2 muur geschilderd en ik keek naar de 60 m2 die ik nog wilde doen.

Je denkt misschien “bijkomen van 2,5 m2 schilderen”. Mensen met een burn-out snappen hoeveel dit kan zijn.

In 2018 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik had een baan waar ik mijn creativiteit 0,0 in kwijt kon. En dat in combinatie met een enorm slaapgebrek omdat ik net moeder was geworden, zorgde voor een fikse burn-out.

Ik zat thuis. Zonder baan. Zonder energie.

New beginnings are often disguised as painful endings

Terug naar die muur

Voor het eerst in lange tijd voelde iets als niet een onmogelijk zware opgave, maar juist als een blanco canvas vol met stappen die ik nog kon zetten.

Dit was het moment dat ik besloot ondernemer te worden.

Met de kennis van mijn niet afgronde grafische opleiding* en mijn autodidactische skill, begon ik met het ontwerpen van huisstijlen en website.

De beste beslissing ever

Doordat ik zo enorm veel plezier had in mijn werk, vloog ik door de brandingstrajecten en websites heen. De kennis die nog in mijn hoofd zat van de opleiding en mijn intuïtie kwamen samen.

Zo is Brand it Up ontstaan

*Spoiler alert: ik kan niet de mooiste tekeningen maken. En laat dat nu net een onderdeel zijn van de opleiding.

Ik maakte een bold move

Een paar jaar werkte ik zoals elke grafisch vormgever, zoals ook geleerd tijden de opleiding. Je kent het misschien wel: van die lange traditionele trajecten met veel contactmomenten. Ik verloor continu mijn focus en liep leeg door de lange periodes dat ik bezig was met een project. En tegelijkertijd verschillende projecten door elkaar. Het werd tijd voor mijn bold move.

Ik ging het totaal anders doen.

Ik besloot mijn trajecten volledig om te gooien. Geen langdradige trajecten meer waardoor ik geen gebruik kon maken van mijn superpower. Ik doe het anders dan “gewoon”. Namelijk, een kort project van een dag of een week. 

Razendsnelle samenwerkingen, zodat we met hyperfocus kunnen werken aan één project.

Dit zorgt bij mij en mijn team voor dat we snel kunnen schakelen met elkaar. Wat enorm veel headspace oplevert en zorgt voor bold statement projecten. En dat gun ik jou ook.

Zodat je weer headspace krijgt om te blijven groeien en jij jouw bold move gaat maken.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Let's find out!

Kost je … minuten van je tijd

Wat je kan verwachten:

not included:

Meet the Team

Manon - Brand it up
Manon

eigenaar, head of design, branding en webdesign

“Jouw passie voor jouw bedrijf zichtbaar maken voor de rest van de wereld met een sterk staaltje branding of een next level website is wat ik het allerliefst doe.

Jodi
Jodi

WebDesign

Hoihoi! Ik ben Jodi, een enthousiaste creatieveling uit Nijmegen. Hoewel ik ben opgeleid tot communicatiewetenschapper en gedragsveranderaar, heb ik mijn hart verloren aan websites. Er is niets waar ik gelukkiger van word dan het creëren van een levendige, kleurrijke website. En wat mijn dag echt maakt, is wanneer ik een unieke huisstijl tot in de kleinste details kan doorvoeren. Ik maak van jouw website een toffe belevenis!

Fleur
Fleur

Branding en WebDesign\

Vorig jaar zomer studeerde ik af als grafisch vormgever na vier jaar studie in Antwerpen. Het liefst ontwerp ik minimalistische, maar wel kleurrijke huisstijlen! Ook ben ik dol om gepersonaliseerde patronen en kleine illustraties te ontwerpen. Daarnaast hou ik er heel erg van om écht samen te werken, door de klant zo veel mogelijk bij het ontwerpproces te betrekken, maar in dit geval ook met Manon en haar team. Met veel plezier ondersteun ik Manon onder andere bij haar Brand Intensives. Als echte aanpakker en iemand die houdt van snelle resultaten, past dit dan ook helemaal in mijn straatje. Ik vind het altijd magisch om te zien wat je samen in 1 dag neer kunt zetten! Wanneer ik niet bezig ben met vormgeven, vind je mij met mijn handen in de klei, in de keuken of ben ik bezig met een andere, nieuwe creatieve hobby.

Esther
Esther

Planning en klantcontact

Na ruim 20 jaar als managementondersteuner bij multinationals, de lokale overheid maar ook bij wat kleinere organisaties te hebben gewerkt als directiesecretaresse, management assistente, executive assistente, office manager (… geef het beestje maar een naam), besloot ik dat ik het anders wilde. In 2021 ben ik gestart als VA, virtual assistant en werk ik voor vrouwelijke ondernemers. 

Ik ondersteun Manon bij het planningsgedeelte van Brand it Up. Je komt me op een aantal momenten binnen je samenwerking met Manon tegen, voornamelijk dus tijdens de voorbereiding van je nieuwe branding of nieuwe website of misschien (helemaal leuk!) bij allebei.  Dus heb je een vraag over de planning? Loop je ergens tegen bij het aanleveren van input? I’m your girl! 

Een paar Fun facts over mij...

Ben jij klaar voor jouw bold move?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking