menu:

Een

Money Making Website

in slechts 1 Dag

Ik help je van ‘best aardig’ naar een screenshot-waardige website die geld bij jou in ‘t laatje brengt. 

Zij gingen je voor

Hoera, je hebt een bedrijf!

Alleen op je website moet de vlag nog uit

Jij hebt er zin in. In je werk, je klanten én in euro’s op je bankrekening. Waar je geen zin in hebt, is om daar de hele tijd om te leuren op Instagram en LinkedIn. Hoeft gelukkig ook niet, want daar is je website voor – jouw non-stop marketingmachine. Jij lekker je ding doen, terwijl je website bezoekers omzet in lievelingsklanten.

Website bouwen een lang, takketraag proces? Nee joh.

In 1 dag heb je ‘m. Jouw gloedjenieuwe, woest aantrekkelijke website of onepager. Gebouwd met een basis lay-out, wat niet betekent dat -ie standaard is – wel dat ik ‘m razendsnel omtover in een website die 100% jouw branding ademt en geld oplevert. 

Jij bent awesome,
show it.

Een webdesign dat past bij hoe anderen jou willen zien

Een gloedjenieuwe website moet eigenlijk net een tikje te groot voelen. Ik ontwerp je website niet alleen op hoe jij jezelf ziet, maar vooral op hoe anderen jou zien – en hoe ze je wíllen zien. 

Als je toch al weet dat je groter wil groeien, kun je beter alvast dat maatje te groot nemen. Die kleine pas je over een tijdje toch niet meer. 

Website in 1 dag

Jij krijgt mijn onverdeelde aandacht, zodat ik razendsnel je nieuwe website kan fixen

Als drukke ondernemer word je al moe als je eraan denkt: een traject van een half jaar met veel e-mails, smalltalk en slaapverwekkend lange meetings. Als de eerste versie eindelijk opgeleverd is, heb jij je aanbod alweer veranderd. Dat kan sneller, beter en leuker. 

Binnen een dag je nieuwe website. Niet lullen maar poetsen – zodat die website van je to do-list kan en jij geld kunt verdienen.

Ga jij van dit....

Naar dit? 🤩

This is how we roll

Let's meet!

In een kennismaking van een half uurtje ontdekken we of we elkaar leuk vinden, of ik je verder kan helpen én of mijn razendsnelle werkwijze bij je past. We kijken wat je nodig hebt – en of dat haalbaar is.

01
ONBOARDING

Je krijgt een vragenlijst over je bedrijf, je ideale klant en wat je precies voor ogen hebt. Geef me alles – dan krijg jij dat ook.

02
STRATEGIECALL

Tijdens de strategiecall bespreken we alles wat nodig is om aan het einde van je dag je project te fixen:

  • Hoe ziet de sitemap van je website eruit?
  • Wat heeft prioriteit en wat zijn nice-to-haves?
  • Welke pagina’s gaan we maken?
  • Op welke tijdstippen doen we samen een live feedbacksessie?

 

03
ROLL UP YOUR SLEEVES

Ook zet je álle content in onze gedeelde Google Drive-map. Foto’s, copy en huisstijl – alles mag/moet erin, zodat ik alles bij de hand heb om speedy-speedy je website te maken.

03
HOERA, HET IS VANDAAG

Je krijgt van mij een seintje als ik ben begonnen met het bouwen van je homepage. Hier start ik altijd mee, omdat -ie de basis vormt van de rest van je website. Je kunt zelf gewoon werken, maar staat wel stand-by als ik je mening nodig heb. Via Zoom krijg je live het effect van je feedback te zien. 

CHAMPAGNE

Aan het einde van de dag heb jij een nieuwe website. Blij? Dan mag de kurk van de fles. Ons plan de campagne is nu definitief champagne. 

06

Website in 1 dag is voor jou als…

Dit is niet voor jou als...

Een nieuwe website, en dan?

Zij gingen je voor

Website in 1 dag

12 UUR BOUWEN, INCL VOORBEREIDING EN OPLEVERING, GEBOUWD MET ELEMENTOR

Dit krijg je:

Maximaal 5-10 pagina’s
Een woest aantrekkelijke website (of onepager) in 1 dag
Gemaakt met een basis lay-out – 100% aangepast op jouw branding/huisstijl
Hogere conversie: je website tovert bezoekers om in wild enthousiaste klanten

Alles wat we in 1 dag kunnen doen!

1750,-

Razendsnel een money making website

Één dag volle bak focus met razendsnel resultaat. Kijk haar gaan dan!

Samen een plan de c(h)ampagne maken?

Plan hier je vrijblijvende kennismaking

F.A.Q.

Ik verwacht dat we aan 1 dag niet genoeg hebben. Kan ik ook meerdere dagen boeken?

Tijdens Design Intensives werk ik heel erg gefocust en efficiënt waardoor we heel veel gedaan kunnen krijgen. Maar je boekt me voor 1 hele dag, niet voor specifieke resultaten, daarom kan ik niet garanderen dat we ook echt alles af zullen krijgen.

Om dit te voorkomen bespreken we tijdens de kennismaking uitgebreid jouw wensen en leg ik uit wat je kan verwachten. Als ik denk dat 1 dag niet genoeg is dan maak ik een inschatting hoeveel dagen we nodig hebben en of een Weektraject wellicht beter bij je past

Je kunt het meeste uit deze dag halen door ervoor te zorgen dat je echt de hele dag bereikbaar en beschikbaar bent voor het geven van feedback. Hoe minder tijd we verspillen met wachten hoe meer we gedaan krijgen!

Als er aan het eind van de dag toch nog items op je lijstje staan die je graag gedaan wilt hebben dan kan je altijd een halve of een hele dag bijboeken.

Jazeker! Soms hebben we dan zelfs aan een halve dag genoeg. Tijdens onze kennismaking bespreken we dit.

Tijdens Design Intensives werk ik heel erg gefocust en efficiënt waardoor we heel veel gedaan kunnen krijgen. Maar je boekt me voor 1 hele dag, niet voor specifieke resultaten, daarom kan ik niet garanderen dat we ook echt alles af zullen krijgen.

Je kunt het meeste uit deze dag halen door ervoor te zorgen dat je echt de hele dag bereikbaar en beschikbaar bent voor het geven van feedback. Hoe minder tijd we verspillen met wachten hoe meer we gedaan krijgen!

Als er aan het eind van de dag toch nog items op je lijstje staan die je graag gedaan wilt hebben dan kan je altijd een halve of een hele dag bijboeken.

Natuurlijk! in 1 dag kunnen we een volledig custom pagina bouwen. Soms is zelfs een halve dag voldoende. Laten we dit bespreken tijdens onze kennismaking!

Aan het einde van de dag of op een ander, door jou gekozen, moment verhuis ik de website naar jouw eigen domein of zet ik de coming soon uit.

Iedere designdag is anders. Soms duurt het 2 uur voordat we iets hebben om te laten zien, soms willen we je mening al na een half uur weten. Creativiteit laat zich niet helemaal sturen helaas. Daarom is het belangrijk dat je de hele dag bereikbaar bent en meteen kunt zoomen als dat nodig is. 

Maak geen afspraken en houd er rekening mee dat je je niet goed kunt concentreren (ook voor jou is zo’n dag spannend en intensief!). Neem dus vrij of pak wat eenvoudige taken op en wees paraat zodat we het meeste uit deze dag kunnen halen!

It’s up to you

Je hebt nu twee keuzes:

  1. Je website to-do blijft op de plank liggen en laat de chaos voor wat het is. Met als gevolg dat je geld laat liggen.

  2. Je wil je money making website en streept die to-do van je lijstje af, waardoor er weer overzicht en rust ontstaat en je conversie omhoogschiet. En als kers op de taart is er weer ruimte voor groei!