Een nieuwe website in 1 dag

Als ik zeg: “ja, die website, daar moet ik nog wat mee” klinkt dat dan bekend? 

Heb jij ook zo’n stemmetje wat eens in de zoveel tijd zegt: je moet weer iets aan die website doen, dit kan zo niet langer!
Of misschien heb je briljant aanbod bedacht en heb je een salespage nodig, asap?

Ben je op het punt gekomen dat je het echt niet langer kan uitstellen en op korte termijn een oplossing nodig hebt? Of heb je gewoon niet het budget voor een volledig op maat gebouwde website?

Stel je dit eens voor: Je logt ‘s morgens in, gaat een paar keer live op zoom, geeft een paar keer je ongezouten mening en 8 uur later… heb je een gloednieuwe website!

Klinkt to good to be true? It’s not!

De one page website van DONQ Digital stond in slechts een halve dag!

Web intensives:
Mooie websites in 1 dag

Stel je een volledige dag voor waarin we ons 100% focussen op de beste online basis.

In 1 dag zetten we een website neer die laat zien wie jij bent en waar je gemakkelijk klanten mee aantrekt. Geen ellenlange wachtlijsten of doorlooptijden meer, intensives zijn perfect voor jou en jouw snelgroeiende bedrijf!

Wat kan je verwachten?

Dit is waarom Intensives zo goed werken.

Een website die helemaal aansluit bij jouw huisstijl
Ook al werken we op basis van een template, dat wil niet zeggen dat jouw website straks niet in je branding past. We gebruiken nog steeds jouw kleuren, jouw lettertypes, jouw teksten en jouw foto's, we laten dat alleen allemaal passen in een bestaand stramien.

Kleine aanpassingen zijn uiteraard geen probleem maar voor complete custom layouts of functies kan je terecht in één mijn custom website trajecten
Basis website met 5 pagina's
In tegenstelling tot een op maat gemaakte website werken we bij Web Intensives met templates. Hierdoor is het werktempo ultra snel en weet jij precies hoeveel tekst je voor elke pagina moet aanleveren. Het is daarom mogelijk om tot wel 5 pagina's in 1 dag te bouwen, afhankelijk van de functies van die pagina's. Omdat ik werk met Elementor is het heel eenvoudig om later, eventueel zelf, pagina's toe te voegen en je website verder uit te breiden.
EEN SNELLERE MANIER OM TE GROEIEN
Standaard websiteprojecten duren weken of zelfs maanden voordat ze klaar zijn. Dat is normaal, want een website op maat vraagt veel aandacht, maar jij wilt gewoon snel aan de slag kunnen. Je hebt alles uitgedacht, nu moet het nog visueel gemaakt worden. Nu.

Bij een Intensive nemen we alle lastige beslissingen samen, live (via Zoom). Ik hoef je niet uit te leggen waarom ik bepaalde dingen doe, ik kan het je namelijk meteen laten zien. Aanpassingen doen we live zodat je meteen het effect ziet. Hierdoor gaat het proces niet alleen heel veel sneller, je ziet je nieuwe website voor je ogen ontstaan en je ziet gelijk hoe alles werkt.
Bonus: je hebt veel meer feeling met je website en kan er meteen mee aan de slag.
DE VIP BEHANDELING DIE JE VERDIENT
Op deze designdagen draait het allemaal om JOU. Nee, echt, ik blok mijn hele agenda speciaal voor jou! Door de complete focus te leggen op jouw project (en dat van jou alleen) kan ik me helemaal onderdompelen in jouw merk en meer werk doen dan wanneer ik jouw project over meerdere dagen of weken zou uitsmeren en ondertussen ook aan andere projecten zou werken.

Het proces is leuk, al zeg ik het zelf, en super interactief. We zullen gedurende de dag meerdere keren samen sparren over wat ik voor je neerzet, zodat je aan het einde van de dag een website hebt die helemaal past bij jouw huisstijl.

Kortom: deze dag draait om jou, jij en jouw wensen staan centraal.
BIZAR VEEL WAARDE VOOR EEN GEWELDIGE PRIJS
Investeren in een website in jouw huisstijl is altijd een goed idee omdat mensen visueel ingesteld zijn. Als potentiële klanten jouw website tegenkomen zullen ze op basis van wat ze zien in een split second aannames doen over jou en wat je aanbied. Dat is niet alleen de huidige maatschappij maar gewoon de menselijke natuur.

Er is geen betere eerste indruk dan een samenhangende website die past bij jouw merk en vertelt wat je te bieden hebt.

Zie jouw website (en intensives) niet als een vervelende kostenpost maar als een investering in een levend, groeiend onderdeel van je bedrijf die zich in de komende maanden en jaren dubbel en dwars terug betaald. Niet alleen in geld maar ook in werkplezier omdat je precies de juiste klanten aan je weet te binden.

Wat kan je doen in 1 dag?

Iedereen heeft andere wensen, dit bespreken we tijdens de kennismaking.
Is een intensive “the right fit”? Dan maken we tijdens de voorbespreking een 
duidelijk plan met de pagina’s en stijl waar we mee gaan werken.

Een paar voorbeelden:

Wist je dat ik ook Brand Intensives doe voor een briljante huisstijl?
Zo heb je binnen een dag al een prachtige visuele identiteit staan om jezelf een leveltje hoger in de markt te zetten.

Twijfel je of een intensive voor jou
the way to go is?

Omdat de tijd beperkt is werken we niet alleen met een template maar zijn echte custom functies, pagina’s of grote websites niet haalbaar. Daarom bespreken we jouw wensen eerst tijdens een Discovery Call.
Boek een vrijblijvende kennismaking zodat ik je advies op maat kan geven!

Zijn we een match?

Voor wie is een website in 1 dag geschikt?

intensive design is iets voor jou als...

 • Je snel je plannen door wilt voeren met een korte doorlooptijd
 • Je open staat voor een snelle “same day” samenwerking en hier zelf ook ruimte voor kan maken
 • Je een beeld hebt wat je voor stijl neer zou willen zetten
 • Je een verbetering wil van je huidige website en op zoek bent naar een professionele look & feel, maar je nog niet helemaal klaar bent om te investeren in een grootschalig project.

Dit is niet voor jou als...

 • Je veel of heel uitgebreide pagina’s wilt laten bouwen
 • Je wikt en weegt en graag veel tijd neemt voor het beoordelen van ontwerpen en het geven van feedback
 • Je totaal geen idee hebt van de stijl die je mooi vind of welke richting je op wil
 • Je liever heel diepgaande, strategische of ingewikkelde  ontwerpen en functies ziet, én je hier het budget voor hebt.
 • je een unieke, op maat gebouwde website wilt

Klaar om aan de slag te gaan?

Dit is hoe het werkt

Have we met?

Je boekt een kennismaking.
Tijdens de kennsimaking kijken we samen welk pakket (Intensive of Boost) het best voor jou geschikt is en of jouw wensen passen binnen een intensief traject.

01
It's a date!

We prikken een datum waarop jouw Intensive of Boost plaats gaat vinden!

02
Drop it like it's hot

3 weken voor jouw Design Dag lever je mij jouw input aan. Zo heb ik voldoende tijd om een goed concept voor de designstijl en sitemap te ontwikkelen. 

03
Prep time

2 weken voor de geplande datum van jouw Intensive hebben we een voorbereidend gesprek van ongeveer een half uur. Via Zoom laat ik je de concepten voor de designstijl en sitemap zien. We bespreken deze en zorgen dat we precies weten wat we neer gaan zetten. Nu weet je ook wat je moet gaan aanleveren.

04
Content

1 week voor D-Day moet alle content binnen zijn. Dit betekend: teksten. foto's, wachtwoorden, alles wat ik nodig heb om te kunnen bouwen. Ja, dat is even bikkelen maar na deze stap... hoef jij niks meer te doen! Nou ja, je mening geven 😉

05
D-Day

Designdag! Dit is de dag dat we samen aan de slag gaan. Je zorgt dat je de hele dag beschikbaar bent en je computer bij de hand hebt om meteen online te gaan wanneer dat nodig is. Tussendoor kan je wel werken maar zorg ervoor dat je geen afspraken hebt, zo gaat er geen tijd verloren. Dit is ook de dag dat de meeste beslissingen genomen worden! Samen zetten we een mooie, nieuwe website neer.

06
The End

En dan is jouw website van jou! Aan het einde van de dag of op een ander, door jou gekozen, moment verhuis ik de website naar jouw eigen domein of zet ik de coming soon uit. That's it! Je bent nu helemaal live!

07

Benieuwd wat je kan doen in een Intensive?
Zij gingen je voor!

Alle onderstaande projecten zijn gemaakt tijdens een Brand Intensive of Brand Boost.

Hoe we samen kunnen werken

Ready to rumble?

Web intensive (hele dag)

1997,-

12 uur bouwen, incl voorbereiding en oplevering,
gebouwd met Elementor

Dit zit er in:

Basis Website in 1 dag
Maximaal 5 pagina’s
In jouw huisstijl
Op basis van een template
Professionele uitstraling

Alles wat we in 1 dag kunnen stoppen!

web Boost (halve dag)

999,-

5 uur bouwen, incl voorbereiding en oplevering,
gebouwd met Elementor

Perfect voor de volgende wensen:

One Page website
Salespage
Aanpassingen aan huidige website
Kleine make over huidige (Elementor) website

Alles wat we in een halve dag kunnen stoppen!

veel gestelde vragen

Je krijgt als ondernemer overal te horen wat je wel niet zou moeten doen om je bedrijf te laten groeien. Een mooie, professioneel ogende website heeft direct invloed op hoe mensen jouw merk zien én of ze met jou willen werken of kopen.

Door een Web Intensive te boeken kan je jouw merk al in 1 dag naar een hoger niveau tillen.

Tijdens Design Intensives werk ik heel erg gefocust en efficiënt waardoor we heel veel gedaan kunnen krijgen. Maar je boekt me voor 1 hele dag, niet voor een complete website. Hoeveel we gedaan krijgen zal ook veel afhangen van de inhoud en functies van de pagina's en de snelheid waarmee jij beslissingen kan maken.

Je kunt het meeste uit deze dag halen door ervoor te zorgen dat je echt de hele dag bereikbaar en beschikbaar bent voor het geven van feedback. Hoe minder tijd we verspillen met wachten hoe meer we gedaan krijgen!

Als er aan het eind van de dag toch nog items op je lijstje staan die je graag gedaan wilt hebben dan kan je altijd een halve of een hele dag bijboeken.

Dat kan zeker! Ik maak graag tijd voor je vrij in mijn agenda. Laten we dit bespreken tijdens onze kennismaking.

 

Benieuwd op welke termijn ik plek heb voor meerdere dagen? Mail me op manon@branditup.nl, dan kijk ik met je mee.

Na afronding van de Intensive of Boost lever ik de website meteen op. Wil je toch nog een aanpassing? Dan kan je daarvoor (in overleg) extra uren afnemen.

Zeker. Hoewel je  de uitdrukking "designdag" of "Intensive" vaak voorbij ziet komen, is er zoveel meer dan één dag die erin gaat. Vóór jouw grote dag nemen ik de tijd om kennis met je te maken, jouw behoeften te bespreken en merkstrategiewerk te doen om jouw branche te begrijpen. Dan is er natuurlijk de ontwikkeling van de design concepten en de eigenlijke ontwerpdag - een hoogwaardige, snelle, versnelde VIP-samenwerking - gevolgd door e-mailondersteuning gedurende 30 dagen daarna. Je krijgt ook jarenlange ervaring, de merkstrategie, het grafisch ontwerp en mijn webdesign-expertise, allemaal samengevoegd tot één dag.

Nog niet overtuigd?

Details zijn belangrijk, ik begrijp dat.

Laat me even samenvatten hoe wat je gaat ervaren na jouw designdag:

 • Je bent verliefd op je nieuwe website (lees: je kan niet ophouden met zeggend dat mensen moeten gaan kijken)
 • Je durft je bedrijf vol vertrouwen overal te promoten (geen schaamte meer als je je website laat zien)
 • Gemakkelijk klanten aantrekken en converteren. (Premium design = premium klanten)
 • Snel door met je plannen (adieu lange wachtlijst!)

Kies de datum voor jouw intensive: