Next level branding in 1 dag

Stel je dit eens voor: Je agenda is volgeboekt met klanten met wie je graag werkt. Voor het eerst voelt het zelfs gemakkelijk.

Je hoeft niet langer iedereen die je tegenkomt te overtuigen, want nu komen mensen naar je toe en zeggen dingen als: “Je branding is zo mooi, ik moest gewoon met je werken!” of “Er was gewoon iets aan jou dat zich onderscheidde van alle anderen.”

Dit is het doel… Maar op dit moment voel je je er mijlenver van verwijderd.

Wanneer potentiële klanten om je instagram, visitekaartje of website vragen, krimpt een klein deel van je ineen. Het is niet dat je doe-het-zelf-huisstijl verschrikkelijk is … het weerspiegelt gewoon niet jou of de kwaliteit van je werk.

Of misschien ben je nieuw in het ondernemerschap en heb je nog geen logo, merklettertypen of een samenhangend kleurenpalet, laat staan een website.

Je weet dat dit niet goed is voor je geloofwaardigheid als ondernemer, dus hier moet NU iets aan gebeuren.
Het enige probleem is dat de ontwerpers waar je naar hebt gekeken wachtlijsten hebben van maanden. En dan hebben we het nog niet gehad over doorlooptijden van meerdere weken…

Je hebt een betere, snellere oplossing nodig.

De Re-Branding van DONQ Digital stond binnen 1 dag

Brand intensives:
Briljante branding in 1 dag

Stel je een volledige dag voor waarin de focus helemaal ligt op JOU en jouw ontwerpbehoefte!

Huur mij in als jouw persoonlijke ontwerper. In 1 dag zetten we een branding neer die laat zien wie jij bent en waar je gemakkelijk droomklanten mee aantrekt. Geen ellenlange wachtlijsten of doorlooptijden meer, intensives zijn perfect voor jou en jouw snelgroeiende bedrijf!

Wat kan je verwachten?

Dit is waarom Intensives zo goed werken.

ONTWERPEN OP MAAT, VAN HOGE KWALITEIT
Dacht je dat ik zou beginnen met “snel”? Hoewel het je blij zal zijn met hoe snel deze designdagen zijn: kwaliteit staat altijd op nummer 1. Ik wil je niet alleen snel helpen maar ook goed helpen.

Ook al hebben we geen tijd om een volledige merkstrategie neer te zetten, ik stop al mijn kennis en kunde over branding en jouw doelgroep in mijn ontwerpen zodat ze passen bij jou én jouw ideale klant aanspreken.

Hoe meer verbinding potentiële klanten voelen met jou en jouw merk hoe eerder ze bij je zullen kopen.
EEN SNELLERE MANIER OM TE GROEIEN
Standaard brandingprojecten duren weken of zelfs maanden voordat ze klaar zijn. Dit wil niet zeggen dat dat niet goed is, of soms zelfs beter, maar jij wilt gewoon snel aan de slag kunnen. Je hebt alles uitgedacht, nu moet het nog visueel gemaakt worden. Nu.

Bij een Intensive nemen we alle lastige beslissingen samen, live (via Zoom). Ik hoef je niet uit te leggen waarom ik bepaalde dingen doe, ik kan het je namelijk meteen laten zien. Aanpassingen doen we live zodat je meteen het effect ziet en soms krijg je zelfs een heel uniek kijkje in mijn “klad” versies. Hierdoor gaat het proces niet alleen heel veel sneller, je ziet je nieuwe visuele merk voor je ogen ontstaan en je hebt er veel meer een aandeel in.
Bonus: je hebt veel meer feeling met je branding en kan er meteen mee aan de slag.
DE VIP BEHANDELING DIE JE VERDIENT
Op deze designdagen draait het allemaal om JOU. Nee, echt, ik blok mijn hele agenda speciaal voor jou! Door de complete focus te leggen op jouw project (en dat van jou alleen) kan ik me helemaal onderdompelen in jouw merk en meer werk doen dan wanneer ik jouw project over meerdere dagen of weken zou uitsmeren en ondertussen ook aan andere projecten zou werken.

Het proces is leuk, al zeg ik het zelf, en super interactief. We zullen gedurende de dag meerdere keren samen sparren over wat ik voor je ontwerp, zodat je aan het einde van de dag ontwerpen hebt waar je helemaal verliefd op bent.

Kortom: deze dag draait om jou, jij en jouw wensen staan centraal.
BIZAR VEEL WAARDE VOOR EEN GEWELDIGE PRIJS
Investeren in branding (huisstijl) is altijd een goed idee omdat mensen visueel ingesteld zijn. Als potentiële klanten jouw merk tegenkomen zullen ze op basis van wat ze zien in een split second aannames doen over jou en wat je aanbied. Dat is niet alleen de huidige maatschappij maar gewoon de menselijke natuur.

Er is geen betere eerste indruk dan een samenhangend, goed doordacht ontwerp wat jouw stijl en expertise ademt.

Zie branding (en intensives) niet als een vervelende kostenpost maar als een investering die zich in de komende maanden en jaren dubbel en dwars terug betaald. Niet alleen in geld maar ook in werkplezier omdat je precies de juiste klanten aan je weet te binden.

Wat kan je doen in 1 dag?

Iedereen heeft andere wensen, dit bespreken we tijdens de kennismaking.
Is een intensive “the right fit”? Dan maken we tijdens de voorbespreking een 
prioriteitenlijstje waarvan we zoveel mogelijk weg gaan werken.

Een paar voorbeelden:

Wist je dat ik ook Web Intensives doe voor eenvoudige websites?
Zo heb je binnen een dag al een prachtige basis website staan om jezelf snel online te laten zien.

Twijfel je of een intensive voor jou
the way to go is?

Zie hieronder voor wie Intensives geschikt zijn of
boek een vrijblijvende kennismaking zodat ik je advies op maat kan geven!

Zijn we een match?

Voor wie is branding in 1 dag geschikt?

intensive design is iets voor jou als...

 • Je snel je plannen door wilt voeren met een korte doorlooptijd
 • Je open staat voor een snelle “same day” samenwerking en hier zelf ook ruimte voor kan maken
 • Je een beeld hebt wat je voor stijl neer zou willen zetten
 • Je een verbetering wil van de kant-en-klare ontwerpen die je online hebt gekocht, maar je nog niet helemaal klaar bent om te investeren in een grootschalig project.

Dit is niet voor jou als...

 • Je liever maanden bezig bent met een project
 • Je wikt en weegt en graag veel tijd neemt voor het beoordelen van ontwerpen en het geven van feedback
 • Je totaal geen idee hebt van de stijl die je mooi vind of welke richting je op wil
 • Je liever heel diepgaande, strategische of ingewikkelde  ontwerpen ziet, én je hier het budget voor hebt.

Klaar om aan de slag te gaan?

Dit is hoe het werkt

Have we met?

Je boekt een kennismaking.
Tijdens de kennsimaking kijken we samen welk pakket (Intensive of Boost) het best voor jou geschikt is en of jouw wensen passen binnen een intensief traject.

01
It's a date!

We prikken een datum waarop jouw Intensive of Boost plaats gaat vinden!

02
Drop it like it's hot

2 weken voor jouw Design Dag lever je mij jouw input aan. Zo heb ik voldoende tijd om 2 goede concepten voor de designstijl te ontwikkelen. Vanaf nu hoef je even niets meer te doen, laat het los, laat het gaan!

03
Prep time

1 week voor de geplande datum van jouw Intensive hebben we een voorbereidend gesprek van ongeveer een half uur. Via Zoom laat ik je de 2 concepten voor de designstijl zien. We bespreken deze en je maakt hier een keuze in. Ook maken we een prioriteiten lijstje van waar we mee aan de slag gaan. 

04
D-Day

Designdag! Dit is de dag dat we samen aan de slag gaan. Je zorgt dat je de hele dag beschikbaar bent en je computer bij de hand hebt om meteen online te gaan wanneer dat nodig is. Tussendoor kan je wel werken maar zorg ervoor dat je geen afspraken hebt, zo gaat er geen tijd verloren. Dit is ook de dag dat de meeste beslissingen genomen worden! Samen zetten we een mooie, nieuwe branding neer.

05
The End

Aan het einde van de dag, uiterlijk de volgende dag ontvang je van mij via een wetransfer al jouw definitieve bestanden. Jou branding is nu helemaal van jou! Kom je ergens niet helemaal uit? De komende 30 dagen mag je me altijd mailen over het gebruik van jouw branding.

06

Benieuwd wat je kan doen in een Intensive?
Zij gingen je voor!

Alle onderstaande projecten zijn gemaakt tijdens een Brand Intensive of Brand Boost.

veel gestelde vragen

Je krijgt als ondernemer overal te horen wat je wel niet zou moeten doen om je bedrijf te laten groeien. Een mooie, goed doordachte huisstijl heeft direct invloed op hoe mensen jouw merk zien én of ze met jou willen werken of kopen.

 

Branding is daarom iets wat je niet uit zou moeten stellen. Het is de basis voor alles wat je laat zien, zowel offline als online.

 

Door een Brand Intensive te boeken kan je jouw merk al in 1 dag naar een hoger niveau tillen.

Tijdens Design Intensives werk ik heel erg gefocust en efficiënt waardoor we heel veel gedaan kunnen krijgen. Maar je boekt me voor 1 hele dag, niet voor specifieke resultaten, daarom kan ik niet garanderen dat we ook echt alles af zullen krijgen.

 

Je kunt het meeste uit deze dag halen door ervoor te zorgen dat je echt de hele dag bereikbaar en beschikbaar bent voor het geven van feedback. Hoe minder tijd we verspillen met wachten hoe meer we gedaan krijgen!

 

Als er aan het eind van de dag toch nog items op je lijstje staan die je graag gedaan wilt hebben dan kan je altijd een halve of een hele dag bijboeken.

Dat kan zeker! Ik maak graag tijd voor je vrij in mijn agenda. Laten we dit bespreken tijdens onze kennismaking.

 

Benieuwd op welke termijn ik plek heb voor meerdere dagen? Mail me op manon@branditup.nl, dan kijk ik met je mee.

Na afronding van de Intensive of Boost ga ik de definitieve bestanden opmaken. Wil je toch nog een aanpassing? Dan kan je daarvoor (in overleg) extra uren afnemen.

Zeker. Hoewel je  de uitdrukking "designdag" of "Brand Intensive" vaak voorbij ziet komen, is er zoveel meer dan één dag die erin gaat. Vóór jouw grote dag nemen ik de tijd om kennis met je te maken, jouw behoeften te bespreken en merkstrategiewerk te doen om jouw branche te begrijpen. Dan is er natuurlijk de ontwikkeling van de design concepten en de eigenlijke ontwerpdag - een hoogwaardige, snelle, versnelde VIP-samenwerking - gevolgd door e-mailondersteuning gedurende 30 dagen daarna. Je krijgt ook jarenlange ervaring, de merkstrategie, het grafisch ontwerp en mijn webdesign-expertise, allemaal samengevoegd tot één dag.

Nog niet overtuigd?

Details zijn belangrijk, ik begrijp dat.

Laat me even samenvatten hoe wat je gaat ervaren na jouw designdag:

 • Je bent verliefd op je nieuwe branding (lees: je kan niet ophouden met er naar kijken)
 • Je durft je bedrijf vol vertrouwen overal te promoten (geen schaamte meer als je je website of visuals laat zien)
 • Gemakkelijk klanten aantrekken en converteren. (Premium design = premium klanten)
 • Snel door met je plannen (adieu lange wachtlijst!)

Hoe we samen kunnen werken

Ready to rumble?

Brand intensive (hele dag)

1500,-

10 uur designwerk, keuze uit 2 designstijlen (bij een nieuwe huisstijl), alle bestanden opgeleverd in hoge kwaliteit.

Perfect voor de volgende wensen:

Custom Branding in 1 dag
Social media templates
Mock-ups
Templates voor e-books
Visitekaartjes…

Alles wat we in 1 dag kunnen stoppen!

Brand Boost (halve dag)

795,-

5 uur designwerk, keuze uit 2 designstijlen (bij een huisstijl), alle bestanden opgeleverd in hoge kwaliteit.

Perfect voor de volgende wensen:

Kleine re-branding
Extra versies van je logo
Social media templates
Fotoshoot plan
Visitekaartjes…

Alles wat we in een halve dag kunnen stoppen!

Boek nu jouw intensive: