Monday is a state of Mind

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden:

Oplevering:

.

Ik vond Manon en Brand it Up via Instagram. Haar site, tone of voice en werkwijze spraken me aan. Na het kennismakingsgesprek wist ik zeker dat ik met Manon een goede match was. Manon werkt heel gestructureerd, deelt elke stap met je, communiceert fijn en is heel creatief. Ze heeft mijn branddesign gedaan, mijn site en webshop gebouwd in amper een maand. En ik ben er superblij mee! Het is precies wat ik voor ogen had en helemaal in lijn met het moodboard dat ik had gemaakt. Wat het afmaakt is de online academy en de mail met filmpjes die ik kreeg, zodat ik heel veel zaken nu zelf kan. Met Manon die altijd klaar staat met raad en daad. En ze is ook nog eens super leuk en gezellig om mee samen te werken! Aanrader!!

Yolanda

Meer Projecten zoals deze