menu:

Picture of Manon

Manon

Manon is eigenaar, Branding expert en Webdesigner bij Brand it Up. Met veel plezier deelt ze haar kennis en bouwt samen met jou een visueel merk wat perfect past bij jou ?n jouw doelgroep.

Wat is Elementor?

Tegenwoordig zijn er allerlei page builders die gebruikt kunnen worden voor het bouwen van een website in WordPress. *Elementor is daar 1 van de populairste van. Waarom dat zo is, wat Elementor precies is en waarom het een goed idee is om je website met Elementor te (laten) bouwen, leg ik je in dit artikel uit.

Wat is Elementor dan precies?

Met *Elementor kun je WordPress websites bouwen. Ja, je kunt ook met de WordPress-editor je website in WordPress bouwen. Echter heb je met Elementor veel meer opties en mogelijkheden. Het is momenteel zelfs de enige page builder waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Hierdoor kun je met Elementor dus echt een website krijgen die aan al jouw wensen voldoet.

Waarom kiezen mensen voor Elementor bij WordPress websites?

Dat je dankzij Elementor tal van mogelijkheden en functies erbij krijgt, is voor veel mensen al een goede redenen om voor deze pagebuilder te kiezen. Daarnaast is *Elementor zo populair, omdat het erg gebruiksvriendelijk is. Je hebt geen kennis over codes of CSS nodig om in Elementor een website te bouwen of aan te passen. Heb je door jouw websitebouwer jouw website laten bouwen in Elementor? Dan hoef je niet voor elke kleine aanpassing bij hem of haar aan te kloppen, maar kun je dit gewoon zelf uitvoeren. Dat scheelt je een hoop tijd ?n geld!

?Drag en drop?

??Geen codes nodig? Hoe kun je dan een website bouwen of een webpagina aanpassen???, zul je waarschijnlijk denken. Dat gaat eigenlijk gewoonweg op de ?Drag en drop? manier. Wanneer je met Elementor een pagina op jouw website aanpast, krijg je deze voor je te zien. Aan de linkerkant van de pagina kun je dan uit allerlei opties kiezen. Kies een optie, bijvoorbeeld een tekstvak, ?drag? deze naar de gewenste plek op de pagina en ?drop? hem daar. Nu kun je op het tekstvak klikken en krijg je de mogelijkheid om er een tekst in te typen en deze ook op te maken. Het fijne aan Elementor is dat je direct kunt zien hoe alles wat je doet, op de website eruit komt te zien. Ben je tevreden met je pagina? Klik dan op ?Bijwerken? en jouw aanpassingen staan online!

Is Elementor gratis?

De basisversie van Elementor is gratis en werkt met bijna elk WordPress Thema. In deze versie zijn de mogelijkheden beperkt. Toch kun je in de gratis versie gebruikmaken van 30 basis widgets en daarmee al een behoorlijk toffe website bouwen. Wil je echter een website die compleet aansluit bij jouw wensen? Dan kun je het beste kiezen voor *Elementor Pro.

Heb ik nog wel een websitebouwer nodig?

In principe kan iedereen die handig is met computers Elementor onder de knie krijgen. Toch zijn er nog steeds erg veel mensen die hun website graag door iemand anders in Elementor laten bouwen.?

Een websitebouwer weet precies wat hij of zij moet doen

Een websitebouwer is namelijk een echte professional waarvan het bouwen van websites echt een expertise is. Een websitebouwer weet precies hoe hij te werk moet gaan om d? website te bouwen die jij in gedachten hebt. Daarnaast kent iemand die van het bouwen van websites in Elementor zijn werk heeft gemaakt, de page builder ontzettend goed. Hierdoor weet hij precies welke tools hij moet gebruiken om de website compleet op jouw behoeften aan te laten sluiten. Bovendien bouwt een ervaren websitebouwer een website veel sneller dan iemand die dat niet is. En als je eenmaal een goede website hebt staan, kun je er volgens zelf pagina?s en content aan toevoegen.

Een website die van alle kanten goed is

Ben je dus niet zo ervaren met het bouwen van websites, maar wil je wel graag een website hebben die aan al jouw wensen voldoet ?n die technisch goed in elkaar zit? Dan is het dus een erg goed idee om jouw WordPress website in *Elementor te laten bouwen door iemand die er echt verstand van heeft.

Meer weten? Neem contact met mij op!

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden in *Elementor bij WordPress websites? Of wil je graag zelf een website hebben die in Elementor is gebouwd? Ik heb veel ervaring met het bouwen van websites in Elementor en doe dit ook graag voor jou. Neem dus gerust contact met mij op, want ik maak graag kennis met je!

Alle artikelen bevatten mijn persoonlijke mening of die van mijn gast-bloggers. In sommige blogs zijn links naar de website van mijn gast-bloggers of advertentie links (advertentie links zijn per bericht 1x gemarkeerd met een *) opgenomen. Door het klikken op deze links verlaat je mijn website en ga je naar de website van de betreffende aanbieder toe. Ik heb geen controle over externe websites. – Manon-

Manon

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant: