menu:

Picture of Manon

Manon

Manon is eigenaar, Branding expert en Webdesigner bij Brand it Up. Met veel plezier deelt ze haar kennis en bouwt samen met jou een visueel merk wat perfect past bij jou ?n jouw doelgroep.

Waarom kiezen voor Elementor Pro?

*Elementor is een populaire page builder die wordt gebruikt voor het bouwen van WordPress websites. Het fijne aan Elementor is dat het erg gebruiksvriendelijk is en je geen codetaal nodig hebt voor het maken en aanpassen van een website. Er is een gratis versie van Elementor beschikbaar, waarmee je al een prima website kunt bouwen. Echter is het een heel goed idee om voor de betaalde versie, Elementor Pro, te kiezen. Waarom dat zo is, leg ik in dit artikel uit.

Wat zijn de voordelen van Elementor Pro?

De voornaamste reden om voor *Elementor Pro te kiezen, is dat bij deze versie van Elementor de mogelijkheden zo goed als grenzeloos zijn. Hierdoor kun je met Elementor Pro echt een website bouwen die volledig bij jou past. En dat is natuurlijk ontzettend belangrijk wanneer jij jezelf als ondernemer en jouw onderneming goed op de markt wilt zetten.?

Daarnaast heb je bij Elementor Pro profiteren een flink aantal. Hieronder vertel ik welke dat zij en licht ik ze allemaal kort toe.

Je hebt een hoop (betaalde) plugins niet meer nodig!

Wanneer je voor Elementor pro kiest, kun je een hoop (betaalde) plugins de deur uit doen. Dankzij deze versie van Elementor heb je die plugins namelijk niet meer nodig. omdat deze versie al de mogelijkheden heeft die de plugins je bieden. Dit scheelt je niet alleen geld, maar zorgt er ook voor dat je website een stuk schoner en sneller is. Dat is ontzettend goed voor de zoekmachine optimalisatie van jouw website, dus ook voor jouw online vindbaarheid. Daarnaast zorgt het ervoor dat jouw website minder wordt belast. En dat kan er weer voor zorgen dat je veel minder problemen met je website zult ervaren.

Je hoeft geen betaalde template aan te schaffen

Waar je bij de WordPress-editor al snel een betaalde template moet aanschaffen om een toffe website te krijgen, hoeft dat dankzij Elementor Pro niet meer. Met *Elementor Pro kun je namelijk kiezen uit een heleboel gratis templates waarmee je (dankzij de vele mogelijkheden van Elementor Pro) helemaal een website naar jouw smaak kunt (laten) bouwen.

Je hebt de keuze uit verschillende toffe functies

Met Elementor Pro gaat er echt een wereld voor je open. Er zijn namelijk zoveel functies die je dankzij deze versie van de page builder kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan toffe motion effects (bewegingseffecten), een webpagina laten in- en uitzoomen bij het scrollen en nog veel meer. Met al deze opties kun je je website niet alleen ?tot leven brengen?, maar ook echt uniek maken.

Ga ook met Elementor Pro aan de slag!

Zoals je ziet, zijn er redenen genoeg om te kiezen voor *Elementor Pro. Wil jij graag jouw website laten bouwen met deze page builder? Neem dan gerust contact met mij op, want ik doe het graag voor je!

Alle artikelen bevatten mijn persoonlijke mening of die van mijn gast-bloggers. In sommige blogs zijn links naar de website van mijn gast-bloggers of advertentie links (advertentie links zijn per bericht 1x gemarkeerd met een *) opgenomen. Door het klikken op deze links verlaat je mijn website en ga je naar de website van de betreffende aanbieder toe. Ik heb geen controle over externe websites. – Manon-

Manon

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant: