menu:

Viltbloemist

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden

Oplevering:

The Story:

Vorig jaar had ik een lijstje in mijn hoofd van “droomklanten”. Ondernemers van wie de stijl me enorm aansprak en waar ik vrijwel meteen een idee had hoe ik hun website vorm zou geven.

Daphne, de Viltbloemist, stond zeker op dit lijstje. Ik bedoel… die bloemen, die kleuren, die foto’s!

Opeens zat ze in mijn DM: ik ben toe aan een nieuwe website, misschien kan jij mij helpen?

DUH!!

We raakten in gesprek en ik vertelde haar over mijn eendagstrajecten. Dat was voor haar niet echt geschikt omdat haar website een enorme klus was (veel pagina’s, veel techniek) maar het idee van in hele korte tijd de boel omgooien sprak haar enorm aan.

Tijdens ons gesprek kwam haar grootste wens naar boven: het gaat niet eens zozeer om een mooie site maar vooral om overzicht. Overzicht voor haar klanten (waar moet ik in godsnaam zijn) maar ook voor haar.

Aan de achterkant van haar site had ze namelijk voor ieder onderdeel een aparte “post-type”. Zoals je de optie “berichten” hebt voor je blog, had zij ook opties voor losse bloemen, projecten en nog veel meer. Dit zorgde ervoor dat ze zelf het overzicht kwijt raakte wat nou waar onder viel (je kan je voorstellen dat een boeket zowel een project is, losse bloemen bevat, en een blog kan zijn omdat het verhaal erachter interessant is.

Daarom hebben we er voor gekozen om alleen nog blogs te maken en haar website op basis van categorie alles uit te laten filteren. Haar website doet dus letterlijk het werk voor haar, het enige wat zij nog hoeft te doen is schrijven en bedenken onder welke categorieen haar tekst terug te vinden moet zijn. O ja, en 1 van die fantastische foto’s toevoegen natuurlijk want naast slim en een sidekick voor haar is de nieuwe Viltbloemist website én academie ook gewoon heel erg mooooooi 😉

De nieuwe website werkt echt. Ik krijg meer klanten die echt met mij in zee willen.

Ik had een verouderde website die niet voldeed aan mijn huidige eisen. Klanten konden niet vinden wat ze nodig hadden, ik moest alles uitleggen in mijn mail en dat koste tijd.

Ik had aan het eind van het project echt een halleluja gevoel! Manon is snel, positief en vooral het resultaat in een dag vind ik erg fijn. De website ziet er nu zo te gek uit, hij werkt ook. Ik krijg meer klanten via mijn contactformulier, als ik ze vraag of ze weten hoe ik werk hebben ze alle info gelezen ook over mijn prijzen ;-) ze willen dan echt met mij in zee. Ik heb het makkelijker aan de achterkant want alles werkt zoals ik het begrijp.

Daphne Engelke

Meer Projecten zoals deze