menu:

Jij en een online training = match made in heaven ❤️

Een online training kan voor jou dé sleutel zijn om jouw bedrijf en leven te transformeren in het droomleven wat je voor ogen hebt.

Ik ga wel even heel eerlijk met je zijn: het is niet alleen achterover leunen en gemakkelijk geld verdienen. Het is geen wondermiddel, ook een online bedrijf en aanbod is hard werken.

Omdat ik het belangrijk vind om niet met een domper af te sluiten heb ik hieronder een aantal tips op een rijtje gezet waar je mee verder kan. Zet jij NU de stap naar het volgende level in jouw ondernemerschap?.👇

Hoe ga je je training verkopen?
Het soort leeromgeving wat je gaat gebruiken kan invloed hebben op hoe je je training het beste kan opbouwen. Check welk soort leeromgeving past bij jou

Zorg voor een goede inhoud van je training. 
Klanten overladen met informatie is niet handig maar te weinig waarde leveren is ook niet goed. De Online Course Roadmap van Nouchka is een hele fijne training om je hierbij te helpen.

E-mail en e-maillijsten

Een belangrijk onderdeel van een online training is communicatie via e-mail. Door gebruik te maken van een goed mailing systeem zoals MailBlue of MailTribe (beiden een nederlandse versie van ActiveCampaign) kan je communiceren met je klanten en kan je automatische e-mails verzenden. Rachelle Blok legt dit in haar training over ActiveCampaign heel helder uit.

Online Marketing
Online marketing is heel belangrijk wanneer je een online training gaat maken. Kijk naar grote namen zoals Celine Charlotte, Tineke Zwart en Aranka van der Voorden. Zij zitten ook niet stil, zij maken gebruik van een goede marketingstrategie om hun trainingen vol te krijgen. 

Aranka heeft een hele fijne training waarin je meer leert over online marketing en hoe je producten kan lanceren op social media.

Denk je nu: “wat een boel informatie! Dat kan ik toch nooit onthouden.” Wees niet bang: je krijgt deze informatie ook per mail!