Website Massagepraktijk Anneke Wolters

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden:

Oplevering:

Paniek! Website gegijzeld!

Nadat ik ook haar Branding had verzorgd trok Anneke een tijdje later bij mij aan de bel: Manon, ik krijg verontrustende mailtjes, ik denk dat mijn websitebouwer failliet is! Wat moet ik doen?
Belangrijk detail: Anneke had gekozen voor een all-in pakket met eenvoudig website-bouw systeem en hosting via een en dezelfde partij.
Klinkt zo handig he? Is het vaak ook, totdat je iets wilt wijzigen wat niet standaard in het pakket zit of totdat de partij waar jouw pakket loopt failliet gaat. Niet alleen kan je dan niet meer bij jouw website, ook je domeinnaam zit vast. Verhuizen wordt dan een lastig verhaal.

Gelukkig zijn er ook oplossingen om je domeinnaam vrij te krijgen, je zit dan alleen nog steeds zonder website.
Anneke zag hier het positieve wel van in en besloot te gaan voor een gloednieuwe website die veel beter past bij haar nieuwe Branding!

Nieuwe website Massagepraktijk anneke wolters

Licht, fris maar toch warm, met de mogelijkheid om de massages en therapieën uit te breiden op een eenvoudige manier en ook een mogelijkheid om eenvoudig data voor workshops online te zetten. Liefst zoveel mogelijk automatisch en zo weinig mogelijk werk.

Dat is gelukt! Anneke hoeft nog maar een paar velden in te vullen om ervoor te zorgen dat nieuwe behandelingen automatisch op haar website verschijnen en ook nieuwe workshops zijn op deze manier zó toegevoegd aan de website.
Ben jij benieuwd naar de volledige werking van de nieuwe website van massagepraktijk Anneke Wolters? Neem dan snel een kijkje op www.annekewolters.nl

Website massagepraktijk Anneke Wolters
De homepage van Anneke

ONDERHOUD VOOR WORDPRESS EN ELEMENTOR

Anneke heeft ervoor gekozen om zelf het onderhoud aan haar website te doen. Komt ze er niet uit? Dan belt ze mij en help ik haar op uurbasis. Mocht er een grotere klus zijn dan kiest ze voor een strippenkaart waarmee ze een lager uurtarief betaald.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw website? Of wil je meer informatie over mijn strippenkaarten? Neem dan gerust contact met me op!

Website bouwen: zelf doen? Of uitbesteden?

Een goede website bouwen doe je niet zomaar even. Denk vooraf goed na over wat voor jou belangrijk is. Welke functies moet jouw website hebben? Is het handig om veel te automatiseren zodat er zo min mogelijk mis kan gaan? Hoe moet dat werken en wat heb je daarvoor nodig?

Wil jij net zoals Anneke een goede basis hebben, waarop je vervolgens zelf dingen kunt aanpassen? Bel me, mail me of app me, want ik help je heel graag.

Meer Projecten