Website Ickers

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden:

Oplevering:

.

Eind augustus werd het manuscript van mijn 10 stappenboek aangeleverd bij de uitgever. In dit boek zijn meerdere weggevers (downloads) opgenomen, die op een aparte webpagina geplaatst moesten worden. Bij het brainstormen hierover werd al snel duidelijk dat mijn website danig gereviseerd moest worden. Er moest onderscheid gemaakt worden in mijn aanbod en hij moest zich veel meer richten op studenten, mijn doelgroep.

Op mijn zoektocht naar een websitebouwer kwam ik Manon van “Brand It Up” tegen en een eerste kennismaking volgde. Super zoals Manon zich gelijk in kon leven in mijn vragen en behoeftes. Het zou een spoedklus worden, want met 2 weken moest de website beschikbaar zijn.

Tijdens het proces van bouwen plopten er steeds nieuwe vragen op. “Hoe ga je snel reageren op vragen van studenten?” “Wat is er nodig om lezers van het boek inzicht te geven in de bijpassende downloads”? “Welke foto’s en kleuren passen het mooist bij de huidige huisstijl?” “Hoe ga je het boek verkopen? En wil je in de toekomst meer producten aanbieden?”

Het resultaat is een super mooie website, speciaal gericht op de doelgroep. Alle bovenstaande vragen zijn beantwoord en verwerkt in de verschillende pagina’s Superblij ben ik ermee. Manon is in staat geweest onder flinke tijdsdruk een geweldig resultaat neer te zetten. Er werd snel tussen ons geschakeld en bij een aanvullende vraag dacht Manon gelijk mee. Bedankt dat je mij en mijn bedrijf “Ickers” zo goed hebt geholpen.

Judith Zegers Studentcoach, trainer en docent
Meer Projecten