Website Hallo Blauw

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden:

Oplevering:

Eind vorig jaar kreeg ik een Linkedin berichtje van Stefanie of ik wilde connecten omdat onze werkzaamheden in elkaars verlengde liggen. Iets met een koe en horens: 2 weken later zat ik bij de zussen Stefanie en Rosalien van Hallo Blauw om tafel om te kijken of er een toekomstige samenwerking mogelijk zou zijn.

Eén van de eerste vragen was: wat vind je van onze website? Gevaarlijke vraag aan een webdesigner.
Hoewel de stijl en het basis-design heel tof waren was er ook heel veel ruimte voor verbetering, met name op het stukje responsiveness (je weet wel, dat je website zich aanpast naar het apparaat waar je op kijkt. Geen idee? Volg mijn training WordPress!). Daar waren ze het mee eens en begin dit jaar kwam dan ook de vraag voor een aantal aanpassingen.

Van de regen in de drup

Soms gaan projecten iets anders dan gedacht en moet je je klant vertellen dat wat je had afgesproken wel kan, maar dat een andere oplossing beter is. Aan de website van marketingbureau Hallo Blauw zouden we een aantal aanpassingen doen zodat de website beter zou functioneren op mobiel. Daarnaast zou ik een nieuwe layout bouwen voor het blog. Al bouwende kwam ik er achter dat hun huidige configuratie er voor zorgde dat ik vooral bezig was met code op code toevoegen, in plaats van het voor hen beter werkbaar te krijgen, wat onderdeel van de opdracht was.

Nieuwe website Marketingbureau Hallo Blauw

Dat was de eindconclusie. Omdat Stefanie en Rosalien nog steeds heel blij waren met het uiterlijk van de website heb ik het grootste deel van het oorspronkelijke ontwerp overgenomen. Wel heb ik een aantal extraatjes toegevoegd zodat de site wat interactiever wordt en dus leuker om te lezen. Een voorbeeld daarvan is het blok met iconen op de homepage. Wanneer je scrollt kleuren deze mee.

Daarnaast heeft de website van dit marketingbureau aan de achterzijde een complete make-over gekregen. Ook Hallo Blauw is nu over op Elementor waardoor zij heel eenvoudig zelf aanpassingen kunnen doen én in de gaten kunnen houden of hun website er op mobiele apparaten net zo goed uitziet. Neem snel een kijkje op www.halloblauw.nl om te zien hoe de website werkt!a

De homepage van Hallo Blauw

ONDERHOUD VOOR WORDPRESS EN ELEMENTOR

Rosalien en Stefanie hebben het onderhoud van de website van hun marketingbureau uit handen gegeven. Het ombouwen van de website was geen standaard pakket maar voor het onderhoud maken zij gebruik van een strippenkaart. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw website? Of wil je meer informatie over mijn strippenkaarten? Neem dan gerust contact met me op!

Website bouwen: zelf doen? Of uitbesteden?

Een goede website bouwen doe je niet zomaar even. Denk vooraf goed na over wat voor jou belangrijk is. Moet jouw website responsive zijn? En is het dan handig als je voor ieder onderdeel een versie moet maken voor een desktop, tablet én mobiele weergave? Of vind je het handiger dat alles zich automatisch aanpast en dat je alleen hoeft aan te passen wat niet mooi staat op een ander apparaat?

Wil jij net zoals Stefanie en Rosalien een goede basis hebben, waarop je vervolgens zelf dingen kunt aanpassen? Bel me, mail me of app me, want ik help je heel graag.

.

Ik heb Manon ervaren een topper als het gaat om webdesign en webbouw. Tijdens onze samenwerking snapte ze onze wensen direct, wat heel fijn en efficient werkte. Ze stelt de juiste vragen, denkt mee en het is enorm gedreven om het beste resultaat neer te zetten.
Meer Projecten