Branding, Webshop Baby Business School

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden:

Oplevering:

Branding Baby Business school

Colinda kwam bij mij door een gesprek wat we hadden via facebook. Een paar maanden later besloot ze het roer om te gooien, er moest een heldere Branding komen én een nieuwe, overzichtelijke website.

Colinda Fierlier leid met Baby Business School professionals in de geboorte- en kraamzorg op en geeft ze extra handvatten om hun werk nóg beter te kunnen doen. Taak aan mij om een frisse, zachte en toch professionele huisstijl neer te zetten.

LOGO KEUZE OPTIES
Bij iedere branding krijg je in het ontwerptraject meerdere opties om uit te kiezen. Dit zijn er minimaal 3 maar soms krijg je nog een extra ou-of-the-box optie. Colinda kreeg er in dit geval ook 4:

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4

Colinda koos meteen voor optie 1. Had jij een andere keuze gemaakt?

Complete branding

Uiteraard zijn we dan nog niet compleet, in dit geval werkten we met het Starter Medium Pakket en hier horen een logo variant en een compleet brandboard bij:

Branding overzicht Baby Business School

Ben jij ook toe aan een mooie, overzichtelijke, frisse Branding? Had jij een andere keuze gemaakt dan Colinda?

Neem dan gewoon contact met me op. Ik leer je graag kennen en denk heel graag met je mee!

Nieuwe webshop

Colinda koos voor het Webshop Basic pakket met de Extra Optie om betaalmethodes te koppelen. Ook had ze een Blog en Agenda nodig waarmee alle geplande data van de opleidingen eenvoudig worden weergegeven. In deze webshop zitten een aantal custom opties waaronder:

  • Agenda waarin je geplande data kan zien en door kan klikken om je meteen in te schrijven
  • Eigen benamingen van producten: Scholing in plaats van product 
  • Slider met extra bewegingen en een link naar verschillende producten (ga deze zeker ook even live bekijken op www.babybusinessschool.nl!)
Meer Projecten