menu:

Wat kan je verwachten?

Moet ik ergens heen, wat gaan we doen? Zoveel vragen!

Een afspraak van 1 uur, via zoom
Ha! Daar beantwoord ik 2 vragen in 1!

Zodra je een afspraak hebt gemaakt in mijn agenda ontvang je een bevestiging met daarin de zoom-link.
Website check door een ervaren webdesigner
That's me! In 1 uur gaan we door je website lopen en geef ik je tips over automatiseringen, optimalisaties, plugins, de look & feel en hoe die voor meer klanten kan zorgen.. Alles wat jij nodig hebt: het is jouw uur!
Opname van de check
Ik neem onze meeting op en stuur je daar na afloop de link van zodat je hem nog eens op je gemakje terug kan kijken.
Samenvatting zwart op wit
Want ik snap dat het je soms een beetje kan duizelen. Daarom zet ik overzichtelijk op een rijtje wat we hebben besproken, welke verbetermogelijkheden ik zie en welke volgorde van stappen ik adviseer. Zo kan je meteen aan de slag en hoef je niet alles zelf te onthouden.
Slecht 97,- maar bizar veel waarde
Na jaren website bouwen, websites reviewen, websites verbeteren kan ik in een mum van tijd zien waar je kansen laat liggen. Gratis is het niet maar zeg nou zelf: voor 97,- ex btw een complete checklist aan verbetermogelijkheden is een koopje toch?