the gold package

Gold: jij levert input,
wij doen de rest.

Of het nou gaat om een Website, Webshop of Academy, het Gold pakket is goud waard. Jij vertelt ons wie je bent, wat je doet en wat je mooi vind en wij doen de rest. Uiteraard vragen we je telkens om je mening maar je hoeft verder nergens maar aan te denken. 

We regelen alles voor je! Van de userflow tot aan je juridische documenten: sit back and relax!

Omdat geen bedrijf hetzelfde is en niet alles voor iedere doelgroep hetzelfde werkt is dit een maatwerkpakket waarbij verschillende expertises betrokken worden. Samen kijken we wat het beste voor jou werkt en welk prijskaartje hieraan hangt. Heb je een budget? Laat dit dan vooraf weten zodat wij kunnen bepalen wat er haalbaar is.

Heb je zelf een specifieke voorkeur voor een bepaalde leverancier? Laat het dan even weten!

Goed om te weten

Hoe gaan bezoekers door je website? Welke pagina's heb je nodig om de informatie op de juiste manier op de juiste plek te krijgen? Hoef je niet meer over na te denken! Ik denk dat voor je uit. 

Ik zorg ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt. Is hier extra software of licenties voor nodig? Dan hoor je dat vooraf.

Je krijgt 1 offerte waar alle disciplines die we nodig hebben op zijn inbegrepen. Vooraf bespreken we ook of je een budget hebt. Is dit het geval? Of wil je gewoon graag onder een bepaald bedrag blijven? Dan is dit voor ons belangrijke informatie. Er gaat behoorlijk wat tijd zitten in het uitdenken van een strategie en het zou heel zonde zijn als we dit voor niks doen en dat vooraf al hadden kunnen weten 🙂

We beloven dat we niet naar jouw budget toe zullen rekenen 🤞

Foto's maken een website. Hoe goed de teksten ook zijn, als er niets interessants te zien is haken mensen af. 

Samen met een knetter goede fotograaf ga je een complete reeks aan foto's maken. Een beeldbank die bij je past en perfect aansluit op jouw merk en wat je wilt vertellen zorgen voor een betere connectie met jouw doelgroep en een hogere conversie van je website. Bovendien is het een must-have voor je social media.

Search Engine Optimization, SEO, is erg belangrijk als je goed gevonden wilt worden in Google. Wat SEO is? Dat leg ik hier uit. In het gold pakket zitten (SEO) webteksten inbegrepen. Dit houd in dat je niet zelf hoeft te puzzelen op hoe je moet schrijven én dat de teksten dusdanig zijn geschreven dat zoekmachines ze goed oppikken.

Horen op je website te staan. Denk hierbij op zijn minst aan goede algemene voorwaarden en een privacyverklaring. Standaard inbegrepen in dit pakket omdat ik echt van mening ben dat dit niet het laatste, maar juist het eerste is wat je goed geregeld moet hebben!

Mis je nog iets? Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een online marketing strategie? Of een complete branding? Laat het me dan vooral weten! Ik help je heel graag en mijn netwerk is groot waardoor ik je zeker een passende oplossing kan bieden.

Om je nieuwe website zo lang mogelijk mee te laten gaan is onderhoud erg belangrijk. Daarnaast wil je ook gewoon weten hoe je zelf aanpassingen kan maken, blogs kan plaatsen etc. Daarom krijg je GRATIS toegang tot alle bijpassende trainingen in de Brand it Up Academy. Is er voor jouw website maatwerk van toepassing of andere niet-standaard onderdelen? Dan krijg je hiervoor duidelijke video-uitleg om hier mee te werken.

The Gold package

Compleet online: We nemen je alles uit handen

  • Maatwerkpakket inclusief:
  •  
  • Branding (indien gewenst)
  • Website, webshop of academy op maat
  • Beeldbank
  • Webteksten
  • Juridische Documenten
Website door: Brand it Up
Beeldbank door: Reveal your Brand
Webteksten door: Knallen met SEO
Juridische documenten door: @maaike online legal support
Relaxpakket