menu:

Fleur Presents

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden

Oplevering:

The Story:

Fleur stond al heel lang op mijn “later-als-ik-groot-ben” wensen lijstje. Je weet wel. Zo’n lijstje met mensen waarvan je denkt: oh, als je toch eens voor die persoon mag ontwerpen.

Toen ze in haar socials deelde dat ze op zoek was naar een webdesigner trok ik de stoute schoenen aan en vroeg of ik haar mocht bellen om te vertellen wat ik doe. (ik doe dit nooit op deze manier) Ik zag namelijk al helemaal voor me hoe ik haar huisstijl en website vorm kon geven. Na een leuk gesprek hoorde ik een tijdje niks. In tegenstelling tot wat ik normaal doe (verder gaan tot de orde van de dag) ben ik contact blijven houden. En toen kwam de aap uit de mouw: ik had gezegd dat ze echt iets aan haar branding moest doen. En tja, als dat er eenmaal bij komt kijken krijg je een ander kostenplaatje.

Ik heb samen met haar gekeken welke opties er zijn:

  • custom branding en website op basis van een template
  • of: custom branding en custom website in een week

Gelukkig koos ze voor het laatste.

We hadden ook al een stijl bedacht: Quirky Chique. Het moest namelijk zowel professioneel als “Fleur” zijn. En Fleur’s motto is More is More.

Maar dan niet voor haar diensten als presentatrice en dagvoorzitter, want daar moet ze zich als een kameleon aanpassen aan het bedrijf wat zich inhuurt.

Kortom: 2 stijlen in 1. Kan dat? Zeker wel! Kijk zelf maar

Meer Projecten zoals deze