menu:

Femmies – Branding

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden

Oplevering:

Angelique heeft mij 2 jaar geleden al een keer benaderd voor een custom webshop maar besloot het toch eerst zelf te proberen. Uiteindelijk kwam ze tóch terug. We pasten haar branding aan, hij mocht wat frisser en bouwden een webshop helemaal op maat.

Haar wens was om het haar bezoekers makkelijker te maken producten zelf samen te stellen. Hiervoor hebben we een keuzemenu gemaakt die werkt met stappen. Zo zorg je voor optisch minder keuzes waardoor bezoekers zich minder snel overwhelmed voelen en eerder tot aankoop over gaan.

Femmies, voor de make-over
Nieuwe website Femmies
Keuze stappen bij het product
Nieuwe branding Femmies
Eerder had ik al eens een gesprek met Branditup over het maken van een wordpress website. Op dat moment vond ik het echt veel geld en dacht “zal ik het dan toch maar zelf proberen met wat internet hulp” Het project verdween in de ijskast en net voor de feestdagen gunde ik mijzelf deze upgrade voor mijn bedrijf. Niet alleen staat er nu een geweldig mooie website, Manon heeft ook mijn branding onder handen genomen, ze begreep precies wat ik bedoelde. En had ik het zelf gekund?? Nee absoluut niet!! Manon heeft niet alleen aan de perfecte uitstraling gedacht, er zitten op de achtergrond zoveel instellingen en lagen waar je zelf nooit aan denkt of weet van hebt. Ze maakt gewoon de perfecte match. Gun je zelf deze topper !!

Angelique Maas

Meer Projecten zoals deze