Freebie: Brandboard uitleg mét sjabloon

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang meteen jouw download met uitleg over het brandboard en een leeg sjabloon om zelf een brandboard te maken!

Zelf een Brandboard maken? Download nu de uitleg en een Brandboard DiY sjabloon.

Ik ga heel eerlijk met je zijn, dit is een beetje eng om te doen.
Waar mijn klanten misschien nog wel het meest blij mee zijn is het uiteindelijke Brandboard wat het totale overzicht van hun nieuwe merk weergeeft.

Ik krijg daar zóveel vraag naar, en over, dat ik merk dat een Brandboard echt een must-have item is. Omdat ook ik ooit ben gestart en al snel het overzicht dreigde kwijt te raken, snap ik maar al te goed dat je hier graag zelf wat tijd aan besteed om uit te vogelen hoe dat werkt en of je er zelf 1 kan maken.

Daarom ga ik het gewoon doen: ik geef mijn Brandboard weg!
Letterlijk, want aan de hand van het Brandboard van Brand it Up leg ik je uit hoe je een Brandboard moet “lezen”. Maar dat niet alleen…

Slinger je printer maar vast aan, leg lekker ouderwets je schaar en de lijm klaar en ga aan de slag met jouw eigen Brandboard!
Na de uitleg vind je een sjabloon om je eigen Brandboard te maken. 
Let wel op: dit is een basis sjabloon waarvan ik denk dat de meesten van jullie daar wat aan hebben. Neem je bij mij een Brandingpakket af? Dan stel ik hem helemaal samen op maat, compleet afgestemd op jou en jouw merk.

Manon