menu:

de SEO-School

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden

Oplevering:

The Story:

Whoop Whoop! We hebben weer een Bold Move project!

Gabriella en ik zitten in elkaars verlengde qua werkveld. Dat werkt altijd fijn. Daarnaast kennen we elkaar via onze business coach, dus we kennen ook elkaars doelen. En toen ik haar branding zag dacht ik: daar is zó veel meer uit te halen! Ik was dus ook heel blij toen ze mij een berichtje stuurde dat ze toe was aan vernieuwing.

De SEO-School leert je hoe je de beste teksten schrijft om jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Gabriella is een expert op dit gebied en dat mag je ook zien. Je leert tenslotte van de beste!

Ik ontwikkelde 2 verschillende concepten. 1 concept gebaseerd op wat haar klanten van haar kennen qua stijl, en 1 hele stevige, pittige versie met sterke kleuren en herkenbare vormen.

En de eerste zin verklapt het al, Gabriella koos gelukkig voor het 2e concept. Een beetje buiten haar comfort zone maar zo fijn om naar te kijken! De eerste stapjes zijn gezet en je zult de komende tijd steeds meer nieuwe, SEO-School berichten met een opgefriste look voorbij zien komen, waaronder de podcast èn masterclasses!

Meer Projecten zoals deze