WordPress websites Speciaal voor jou gemaakt

Je weet wat je gaat aanbieden, je weet ook aan wie. Je weet waarom jij beter bent in wat je doet dan de rest. Mensen gaan aan van jouw verhaal en in een persoonlijk gesprek heb je geen enkele moeite om iemand te overtuigen van wat je kan. 

Maar die website.. die doet niet zoveel voor je. Die voelt meer als een obstakel dan als een partner. Sterker nog: hij kost je ruimte in je hoofd want je “moet er nog iets mee”.

Laat jouw website jouw sidekick zijn!

Hoe fijn zou het zijn als je niet meer op en neer hoeft te mailen om een kennismaking in te plannen? Of als klanten direct van jou kunnen kopen zónder dat je je verhaal eerst 10 keer moet doen en ze dan alsnog afhaken bij het sturen van een betaallinkje?

Een goede website bezorgt je geen kopzorgen maar neemt je werk uit handen. Daarom werk ik ook niet met een template maar beginnen we from scratch en bouwen we een website die helemaal past bij jou, jouw aanbod én jouw klanten. 

Want net zoals jij de beste bent in jouw vak, is jouw website dat straks ook.

Tijdens een Brand Boost zetten we jouw branding weer op scherp

Brand Boost:
De allerbeste kick-off

Ik kijk naar wie jouw klant is, hoe jij werkt en wat voor jou de beste manier is om contact te maken met jouw klanten. Nog los van wat jouw website moet kunnen, begint dat al bij wat we gaan laten zien, wat we gaan vertellen maar vooral: hoe we dat gaan doen. Branding dus!

Daarom trappen we altijd af met een Brand Boost: een halve dag werken we samen aan jouw branding. We perfectioneren je huisstijl, duiken in jouw doelgroep of maken een plan voor je fotoshoot: whatever is needed, we fixen het!

Wat kan je verwachten?

Buiten een ijzersterke vertaling van jou en wat je doet krijg je een Brand Boost (twv 695,-), tot en met 6 hoofdpagina’s volledig op maat gemaakt én 3 maanden GRATIS hosting en onderhoud

Meer dan 6 pagina’s nodig? Dat is geen enkel probleem, ik reken een meerprijs per pagina, afhankelijk van wat ‘ie moet kunnen doen.

DE SPECS:
- WordPress website gebouwd met Elementor Pro (zodat jij zelf makkelijk aanpassingen kan doen) en 1 jaar gratis gebruik van deze pagebuilder (twv 49,-)
- 6 hoofdpagina's volledig op maat gemaakt - Je website volledig aangepast voor desktop, laptop, mobiel en tablet
- Geoptimaliseerde foto's: jij knalt ze door vanuit jouw fotograaf, ik schaal ze en snij ze eventueel bij zodat ze optimaal werken in jouw website.
-Koppeling met Calendly of vergelijkbare agenda om afspraken in te boeken
- Spamfilter tegen irritante mails via je contactformulier of in reacties.
- Cookie-melding in jouw huisstijl mét verklarend cookie beleid.
- Je Algemene Voorwaarden en privacyverklaring als pdf op je website zodat ze makkelijk geopend en gedownload kunnen worden
- Als je een Google Analytics account hebt, koppelen we die aan je website
- Plugins voor vindbaarheid in Google, beveiliging en snelheid van je website.
GÉÉN TEMPLATES
Had ik al gezegd geen templates? Of nou ja, ééntje dan. Die maak ik namelijk voor jou (of je VA): een template voor een aanbodpagina (zoals deze, die je nu aan het lezen bent) zodat je zelf heel eenvoudig nieuw aanbod aan je website toe kan voegen als het nunununuNU moet en je zelfs geen minuut op mij wilt wachten 😉 Wil je wel wachten of wil je dat ik jouw nieuwe pagina nog even doorloop? Dat kan en doe ik met liefde en plezier voor je. Hiervoor werk ik met strippenkaarten zodat je precies in de hand hebt hoeveel uur je hieraan besteed.
Bonus: Bevestigingspagina voor contactaanvragen
Zo fijn: weten dat je contactaanvraag goed is verzonden en wat je nu moet doen (wachten dus 😉). Daarom krijg je van mij standaard een bevestigingspagina die ik koppel aan je contactformulier. Helemaal fijn: afhankelijk van je abonnement kan je deze ook aan je calendly agenda koppelen!
Bonus: Custom 404 "oeps" pagina
Foutje, bedankt! De standaard "kan ik niet vinden" pagina van WordPress is lelijk. There: I said it. Maar die van jou niet! Ik maak een pagina die helemaal past binnen jouw huisstijl voor iedereen die per ongeluk op een pagina terecht komt die helemaal niet bestaat.

Bonus: ik zet ook een melding aan in je WordPress dashboard zodat jij precies kan zien welke pagina's niet bestaan maar wel gevonden worden. Deze kunnen we dan doorverwijzen naar de juiste pagina zodat het in het vervolg wél goed gaat.
Bonus: Linkjespagina voor social media
Iedereen kent Linktree, toch? Super handig dat je dan 1 pagina hebt met allemaal linkjes naar jouw website. Kan je vanuit insta toch doorverwijzen naar álle belangrijke pagina's. Alleen jammer dat mensen dan nog steeds niet op JOUW website zitten. Ik maak een pagina op jóuw website met linkjes naar alle belangrijke plekken. En the best part: niet insta exclusive! Je mag hem ook gebruiken voor LinkedIn, Facebook, Etsy en je emailhandtekening 😉

Wat kost dat dan allemaal? Je gaat het niet geloven maar voor 2995,- is dit ALLEMAAL VAN JOU. En dat mag je in termijnen betalen 😘

Upgrades

THE FREEBIE PACKAGE: 197,-
Gratis aanbod: hét ideale middel om je e-maillijst te laten groeien.

En da's handig want daar kunnen heel veel potentiële klanten tussen zitten die nu, of in een later stadium, voor jouw brood op de plank (mag ook een borrelplank zijn) gaan zorgen. Heb jij een e-book of andere download die mensen kunnen aanvragen? Dan is dit dé upgrade voor jou:

 • Een korte, complete pagina voor je weggever zodat je kan adverteren en verwijzen naar hartelust.
 • Een call to action of aanvraagformulier op je homepage, in je header of in je footer. Zo weet je zeker dat niemand er per ongeluk overheen kijkt
 • Koppeling met MailBlue/ActiveCampaign of vergelijkbare e-mailmarketing software zodat je kan funnelen tot je een ons weegt.
 • Bevestigingspagina waar bezoekers naar door worden gestuurd na de freebie-aanvraag, met bijvoorbeeld een vervolgaanbod of downloadknop.
THE BLOG PACKAGE: 397,-
Haat-Liefde, ik weet zelf nooit welke ik moet kiezen, maar een blog is wel verrekte handig om te hebben!

Je deelt hier extra informatie, toont jouw expertise nog eens extra aan én laat zoekmachines zien hoe relevant je bent zodat je beter scoort in de zoekresultaten.

 • Custom blog overzichtspagina naadloos passend in jouw branding
 • Blog-bericht layout, zodat jouw blogs herkenbaar zijn, lekker weglezen en je standaard verwijst naar interessante andere blogs, informatie of aanbod.
 • Filter zodat jouw lezers makkelijker kunnen navigeren tussen alle interessante artikelen.
 • Video-tutorial zodat je eenvoudig zelf blogs kunt toevoegen
THE SHOP PACKAGE: 797,-
Producten of diensten online laten betalen? Dan is een shop een must.

Voor zowel fysieke als digitale producten krijg je van mij het volgende:

 • Je shop-, winkelmand- en afrekenpagina custom gemaakt, passend binnen jouw branding
 • Filter in je shop om producten mee te kunnen filteren.
 • Product layout, zodat alle essentiele onderdelen stylish getoond worden, voor íeder product
 • Koppeling met Mollie voor online betalingen
 • Bestelling gelukt: een op maat gemaakte pagina die laat zien wat er gekocht is.
 • E-mails met jouw logo en huisstijlkleuren. Standaard worden er een aantal emails verzonden, voor de beste klantbeleving pas ik deze aan zodat ze herkenbaar van jou komen!
 • Plugin om pdf facturen te maken en te versturen (met jouw eigen logo er op) of koppeling met jouw boekhoudsysteem (dmv bestaande plugin)
 • Koppeling met MailBlue/ActiveCampaign of vergelijkbare e-mailmarketing software zodat je uitgebreidere of vervolg emails kunt sturen aan iedereen die een bepaald product of dienst gekocht heeft.
 • Video-tutorial zodat je zelf producten toe kan voegen of wijzigen en kortingscodes aan kan maken
THE EVENT PACKAGE: VANAF 297,-
Wil jij graag een agenda met aankomende evenementen zoals een webinar, workshop of live event? Dat kan!

Wil je mensen online in laten schrijven en betalen of een betaalde afspraak in laten plannen? Nog beter! Dit pakket start bij 297,-. De prijs is afhankelijk van welke functies je nodig hebt. Wil je klanten online laten betalen? Dan kost dit pakket 497,- en dan krijg je:

 • Agenda pagina met overzicht van alle aankomende events of afspraak mogelijkheden
 • Afrekenpagina custom gemaakt, passend binnen jouw branding
 • Koppeling met Mollie voor online betalingen
 • Betaling gelukt: een op maat gemaakte pagina die laat zien wat er betaald is.
 • Plugin om pdf facturen te maken en te versturen (met jouw eigen logo er op) of koppeling met jouw boekhoudsysteem (dmv bestaande plugin)
 • Koppeling met MailBlue/ActiveCampaign of vergelijkbare e-mailmarketing software zodat je uitgebreidere of vervolg emails kunt sturen.
 • 1 jaar gratis licentie voor de agenda plugin (twv 75,-)
 • Video-tutorial zodat je zelf events toe kan voegen of wijzigen en kortingscodes aan kan maken
THE ACADEMY PACKAGE
Wil jij graag je eigen leeromgeving? Dat kan! Ik maak met liefde en plezier jouw eigen Academy.

Omdat de kosten hiervoor erg afhankelijk zijn van de functionaliteiten die je wenst kan ik hier niet 1 standaard prijs voor maken. Soms is een academy zelfs nog goedkoper dan een standaard website, soms is ie een stukje duurder. Keertje sparren? Dan kan ik een prijs voor je gaan berekenen!

Klaar om aan de slag te gaan?

Dit is hoe het werkt

Kennismaking en voorstel

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we uitzoeken of we een match zijn. We kijken tijdens dit gesprek wat je nodig hebt en als we allebei een klik voelen maak ik een persoonlijk voorstel voor je.

01
Brand Boost

Voordat we echt van start gaan stuur ik je een vragenlijst over je bedrijf, je ideale klant en mag je inspiratie op gaan doen. Tijdens de Brand Boost gaan we een halve dag samen (online) aan de slag om jouw branding te fine-tunen. Wat er precies nodig is bespreken we vooraf. De Brand Boost is ook meteen onze kick-off!

02
Content moment

Nu is het tijd voor het aanleveren van de content. Als al je teksten en beeldmateriaal in onze gedeelde Google Drive staan kan ik je in gaan plannen en ga ik starten met het bouwen van jouw website!

03
Let's build this thing

Wanneer ik je homepage en eerste aanbodpagina klaar heb plannen we een online live moment in. Hierin lopen we via Zoom alles door en mag jij hardop denken en zeggen wat je ervan vindt. Ik kan live aanpassingen doen zodat je precies kan zien wat het effect is. Jij blij? Dan hebben we de stijl van jouw website vastgelegd en ga ik knallen aan de overige pagina's

04
Review & Test

Na het bespreken van de overige pagina's maak ik video tutorials voor je zodat je zelf kan inloggen en alle pagina's nog een keer goed kan nalopen. Je kan letterlijk je commentaar kwijt op je eigen website zodat we zeker weten dat we niks missen.

Dit is ook het moment om alvast je eventuele blogs en producten aan te gaan vullen.

Ondertussen testen we ook alle knopjes, links en formulieren zodat we zeker weten dat straks alles werkt.

05
Bubbels & Confetti

Haal dat confetti kanon maar vast in huis want we gaan live! We verhuizen jouw website naar jouw eigen domein, nu is hij helemaal van jou! Dit is ook het moment dat je hem mag lanceren op social media 😉

05
Onderhoud & Support

Nu gaan jouw 3 maanden gratis hosting en onderhoud in. Ik draag jouw website over aan Roelinde die er voor zorgt dat alle updates gedraaid worden en jouw website blijft draaien als een zonnetje. Uiteraard zorgen Roelinde en ik er ook na die 3 maanden voor dat jouw website jouw ultra effectieve sidekick blijft, you are welcome to stay!

07

Twijfel je of een intensive voor jou
the way to go is?

Zie hieronder voor wie Intensives geschikt zijn of
boek een vrijblijvende kennismaking zodat ik je advies op maat kan geven!

Zij gingen je voor!

veel gestelde vragen

Je zou hier niet zijn als je 100% achter je huidige website staat. Misschien heb je er zelfs geen. 

Het feit dat je nadenkt over een nieuwe geeft aan dat de huidige niet doet wat jij nodig hebt. Dikke kans dat er ook een stukje branding nog niet helemaal lekker zit. 

 

Hoe dan ook, wat er nu staat past niet meer (helemaal). Samen gaan we uitvogelen wat je precies nodig hebt om wél jouw doelen te gaan behalen en jezelf te laten zien als de knettergoede ondernemer die je bent.

 

Waarom wachten als je weet dat dit toch moet gebeuren? Dat neemt alleen maar ruimte in je hoofd en energie in.

Ja, goede vraag! Ik heb er alleen geen concreet antwoord op. De agenda van een webdesigner is een beetje "vloeibaar" zeg ik altijd. De meeste mensen hebben veel moeite met de content, die loopt vaak vertraging op. Hierom raad ik ook altijd aan om met een tekstschrijver te werken, dan heb je een zekere startdatum. 

 

Praktisch voor jou houd het in dat ik ga plannen als ik alle content binnen heb. Meestal kunnen we dan op redelijk korte termijn gaan bouwen, soms kan ik jouw project zelfs naar voren halen als een ander project uitgesteld wordt doordat de content op zich laat wachten. Kortom: een deel bepaal je zelf maar over het algemeen kunnen we ongeveer een maand na het aanleveren wel starten met bouwen.

Vanaf het moment dat ik kan gaan bouwen staat jouw website met gemiddeld 4 tot 6 weken. Bij grote websites met een hoop functies kan dit wat langer zijn. 

 

Kan het sneller? Vast wel. Maar niet bij mij. Ik geef jou en jouw project namelijk mijn onverdeelde aandacht. Ik vind niets zo fijn dan me helemaal onderdompelen in jou, jouw aanbod en doelgroep en de look en feel die we samen neerzetten. Daar krijg je het állerbeste resultaat van.

Jazeker, mijn uurtarief is 75,- of je koopt zo'n fijne strippenkaart waarmee je goedkoper uit bent.

 

Werkt er binnen 30 dagen iets niet wat wel zou moeten werken en heb je zelf geen aanpassingen gedaan aan je website? Dan lossen wij dat voor je op, kosteloos!

Er is heel veel verschil tussen webdesigners. Niet alleen in prijs maar ook in kwaliteit, werkwijze, talent en ervaring. 

 

Hoe meer aandacht we besteden aan onze ontwerpen, klanten, processen en skills, hoe meer tijd er in gaat zitten en hoe hoger onze prijzen zullen zijn. Je kan je voorstellen dat goed werk niet snel gaat. Ik dompel me helemaal onder in jouw project. Ik werk niet met 6 verschillende klanten tegelijk omdat ik dan niet de kwaliteit en unieke ontwerpen kan leveren die je wel verdient en nodig hebt. 

 

Best wel exclusief en high-end dus 😉

Plan je vrijblijvende kennismaking: