menu:

Aranka in Business

Opdracht:

Pakketkeuze:

Bijzonderheden

Oplevering:

Aranka wilde snel, goed en custom… Lastige combi maar het is gelukt! In 2 dagen tijd hebben we de belangrijkste pagina’s van haar website from scratch gebouwd. Haar voorbereiding was top dus we hebben meer kunnen doen dan verwacht. We hebben een aantal custom templates gemaakt die ze kan gebruiken voor al haar producten. De pagina’s die we in deze 2 dagen hebben gebouwd zijn:

Homepage
About
Freebies pagina
Inschrijven freebie (template)
Bedankt (template)
Salespage (template)
2 complete salespages
2 complete aanmeldpagina’s
Werk met mij (aanbod overzicht)
Contact

Dit zegt ze er zelf over:

De homepage:

Hij converteert 2x beter dan mijn oude website

Ik wilde niet heel lang op mijn nieuwe website hoeven te wachten. Nu stond hij, from scratch, in een hele korte tijd. Hij converteert ook nog eens 2x beter dan mijn oude en ik heb nog geen promotie ingezet! Ik raad iedereen aan om dit te doen, dit was de beste investering die ik heb gedaan in mijn business

Aranka van der Voorden

Meer Projecten zoals deze