Manon

Manon

Manon is eigenaar, Branding expert en Webdesigner bij Brand it Up. Met veel plezier deelt ze haar kennis en bouwt samen met jou een visueel merk wat perfect past bij jou ?n jouw doelgroep.

10 reden om voor kennis.shop te kiezen.
En 2 om het niet te doen.

Oh je wordt er mee doodgegooid. Kennis.shop. Ben je het al beu?

Ik ook. En toch schrijf ik er een blog over. 
Omdat ik het belangrijk vind dat je weet waarom ook ik het aanraad om NU een licentie aan te schaffen.

Laten we bij het begin beginnen:

WordPress websites

Das wat ik doe. En WordPress heeft een Betalingsysteem. Meerdere zelfs maar de meest bekende is Woocommerce. Werkt fantastisch. Als je een shop hebt. Maar wanneer je iets anders dan veel producten verkoopt is het wat minder handig.

Hear me out: stel dat je een traject verkoopt. Of een dienst. Of een live dag. Of een training. Dan wil je dat mensen je salespage lezen, daar enthousiast van worden en dan meteen kopen. Toch?

Juist. Maar zou je puur woocommerce gebruiken dan gaan mensen van je salespage, naar een product, dan naar een winkelwagen waar ze op de afrekenen knop moeten drukken. Dan gaan ze naar de checkout waar ze hun gegevens in moeten vullen en dan… dan moeten ze nog op een knop drukken, online betalen, bevestigen en dan zijn ze eindelijk binnen 🥵.

Heb jij geteld hoeveel afhaakmomenten dat potentieel kunnen zijn?

5 klikken. 5 keer denken: wil ik dit wel?

Gaat niet werken hè?

Cartflows

Daarom raad ik cartflows aan. Met cartflows maak je een salespage die direct naar de checkout gaat. Dus salespage -> gegevens invullen -> betalen -> klaar.

Upselss, speciale aanbiedingen, kassakoopjes, “wacht: voordat je gaat!” aanbiedingen, het zit er allemaal in. En je kan het vormgeven zoals je wilt.

Het nadeel is alleen dat cartflows en woocommerce samen nogal heavy duty zwaar geschut zijn. Niet zozeer voor je portemonnee, maar wel voor je website.

Plug and Pay

Dan kom je op plug and pay. Het drukt niet op je website want het staat ergens anders gehost. Het heeft alles wat je nodig hebt, inclusief een nette opmaak. Fantastisch! Maar niet voor je portemonnee. Kanonne! Daar moet je wel even flink wat voor verkopen wil je dat eruit hebben.

Kennis.shop

En toen kwam kennis.shop. Een startup. Plannen vergelijkbaar met cartflows en plug and pay. Maar dan vele malen goedkoper. Ja, das best interessant.

De voordelen op een rijtje:

 • eenvoudig betaalpagina’s maken
 • 8 neuromarketing geheimen verwerkt op jouw betaalpagina’s
 • betaalpagina’s aanpasbaar aan jouw huisstijl
 • kassakoopjes
 • 1 click upsells
 • abonnementen en termijnbetalingen 
 • na aankoop e-mails
 • affiliate tools (optioneel)
 • integraties met verschillende andere tools, waaronder MailBlue
 • lifetime aankoop. Dat is dus 1 keer kopen, levenslang gebruiken.

nadelen:

 • nog niet alles is gebruiksklaar (wordt op korte termijn afgerond). Abonnementen en termijnbetalingen zijn bijvoorbeeld binnenkort al mogelijk en ze werken met https://fider.kennis.shop/ om samen met de community te bepalen wat er allemaal gebouwd moet worden.
 • gebruik van stripe ipv mollie. Anders dan je misschien gewend bent maar de transactiekosten zijn gelijk.

Ik heb zelf even zitten wikken en wegen want: wat ik nu heb werkt best prima en kennis.shop is nog in ontwikkeling. Maar een lifetime deal is in dit geval het overwegen waard. Zeker met een affiliate functie (zowel voor jou als je hun product aanraad bij anderen) maar ook voor jouw eigen producten.

Tja.. en als ik dan alles tegen elkaar afzet.. alle kosten van zwaardere hosting, cartflows pro en affiliatewp bij elkaar optel… dan wordt het wel heel interessant.

Kijkje achter de schermen:

Mijn verdienmodel naar de haaien

Begrijp me niet verkeerd, ik heb een lifetime licentie voor cartflows en voor alle plug-ins ruimte (zo ook affilatewp) voor veel sites dus ik verdien er op als ik mijn klanten dit aanraad in plaats van kennis.shop. Ieder jaar opnieuw. Maar eerlijk is eerlijk: op dit moment is kennis.shop gewoon de beste keuze.

Nee, nog niet alles wat je nodig hebt is al functioneel maar die jongens werken knetterhard en rollen iedere week nieuwe functionaliteiten uit. Er zit een Nederlandse community achter en ze luisteren echt naar de input die hier vandaan komt. 
Dat heb je niet bij de grote spelers. 

En ja, als je via mijn link koopt krijg ik een deel van de opbrengsten. Eenmalig, niet ieder jaar 😉
Maar jij ook, als mensen via JOUW link kopen. Dat gaat niet naar mij maar alleen naar jou.

Laat me dus duidelijk zijn: ik raad kennis.shop niet aan omdat ik er aan verdien want in verhouding maak ik verlies als jullie allemaal overstappen. Nee ik raad kennis.shop aan omdat het voor JOU de beste keuze is. Op dit moment. Want nu krijg je een lifetime licentie. Met 50% korting.

Vragen? Twijfels? Sarcastische opmerkingen die ik mag weerleggen? Aarzel niet: let me know!

Alle artikelen bevatten mijn persoonlijke mening of die van mijn gast-bloggers. In sommige blogs zijn links naar de website van mijn gast-bloggers of advertentie links (advertentie links zijn per bericht 1x gemarkeerd met een *) opgenomen. Door het klikken op deze links verlaat je mijn website en ga je naar de website van de betreffende aanbieder toe. Ik heb geen controle over externe websites. – Manon-

Manon

Deel dit Bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *